Supply Chain Finance

Blockchain wordt bepalend voor het design van de logistieke wereld

Van 21 tot en met 29 oktober 2017 vindt de 16e editie van de Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven plaats. DDW is het grootste designevenement van Noord-Europa en speelt in op de verbindende factor tussen design, technologie en mensen. ABN AMRO organiseert op woensdag 25 oktober van DDW een inspirerende middag waar Martijn Siebrand, Programmamanager Supply Chain Management bij TKI Dinalog, één van de sprekers zal zijn.

Dit jaar is het thema van het ABN AMRO Sector-event “Design a better business: What Design can do for you!”. Hoe designt u de toekomst van uw onderneming? De wereld om u heen innoveert en verandert steeds sneller. Hoe kan design u helpen om ervoor te zorgen dat uw onderneming creatief is en u uw concurrenten voor blijft? Hoe creëert design een verhoogde waarde voor uw product of service en draagt het bij aan een circulaire economie?

Tijdens het Sector-event laten inspirators uit verschillende sectoren zien hoe design, creativiteit en technologie ze verder heeft geholpen en ‘what design can do for you’!

Sector Transport & Logistiek
Als er één sector is die kan profiteren en waar blockchain-technologie bepalend gaat worden, dan is het de logistiek. Met een druk op de knop – of soms zelfs automatisch – betaalt een afnemer zijn leverancier zodra de goederen zijn geleverd. Veilig én transparant. Maar blockchain kan nog veel meer betekenen. Tussenschakels – bijvoorbeeld als controlerende derde partijen – worden overbodig. Alleen partijen die werkelijk waarde toevoegen, zullen hun bestaansrecht binnen de keten behouden. Hoe kunt u zich strategisch voorbereiden op de wijze waarop blockchain technologie uw verdienmodel kan veranderen?   Na een verhelderende inleiding op dit thema gaan wij samen met u in gesprek aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden.

Meer informatie: https://ddw.events.abnamro.nl/

Geef de eerste reactie