Duurzaamheid

BLOG: Opgeladen voor de stroomversnelling

Sinds juni ben ik aan de slag voor Dinalog op de thema’s verduurzamen en verslimmen van de logistieke dienstverlening. Door technologische ontwikkelingen en de doelstellingen op het gebied van klimaat, zullen logistieke dienstverleners meer en meer te maken krijgen met de impact hiervan op hun verdienmodel.

De verwachting is dat het zoeken naar meer operational excellence binnen het huidige verdienmodel op termijn niet genoeg zal zijn om aan deze doelstellingen en nieuwe normen te voldoen. Nieuwe technologie biedt nieuwe mogelijkheden om duurzamer en slimmer goederen te transporteren en kansen om nieuwe verdienmodellen in supply chains en daarbuiten te vormen.

De logistieke sector in Nederland is een topsector in verandering. Vanuit mijn kennis en ervaring in meerdere sectoren (energie, automotive, etc…) , draag ik bij aan de verkenningen en ontwikkelingen die nodig zijn om voor de sector in de toekomst het verschil te kunnen blijven maken. Voor Dinalog ben ik programma ontwikkelaar. Ik doe dit met veel plezier en passie; ik wil graag een bijdrage leveren aan het verder verduurzamen en verslimmen van de logistieke sector en nieuwe projecten lanceren en opgedane kennis uit de projecten verder verspreiden. Ik kom graag in contact met nieuwe initiatieven.

Geef de eerste reactie