Internationale samenwerking

Call for papers: International Symposium on Heavy Vehicle Transport Technology

Economy on wheels, fast changes, slow structures
Dat is de titel van de 15e editie van het International Symposium on Heavy Vehicle Transport Technology. De HVTT15 wordt georganiseerd van 2 tot en met 5 oktober in 2018 in Rotterdam, Nederland.

De HVTT15 wordt georganiseerd door het International Forum for Road Transport Technology (IFRTT). De IFRTT is een wereldwijde community van alle belanghebbenden die betrokken zijn bij het goederenvervoer (weg). De bedoeling is kennis en ervaring uit te wisselen om tot veilig, duurzaam, efficiënt en productief wegvervoer te komen.

Begonnen als een community van voertuigingenieurs, wordt de IFRTT geconfronteerd met verschillende snelheden en behoeften wereldwijd. In sommige delen van de wereld staan vrachtwagen- en trailerfabrikanten onder druk om zichzelf opnieuw uit te vinden, terwijl in andere delen de eerste noodzaak nog steeds is om het goederenvervoer over de weg productiever en veiliger te maken.

Als organiserend comité van de HVTT15 willen we kennis en ervaring samenbrengen vanuit alle continenten en vanuit heel verschillende perspectieven (voertuigbouw, logistiek, infrastructuur, economie, sociale innovatie, duurzaamheid, connectiviteit, ruimtelijke ordening etc.).

Help ons om de HVTT15 op te schudden en er een succes van te maken.

Abstracts
De deadline voor het indienen van een abstract is 30 november 2017. De onderwerpen van de ingediende abstracts bepalen uiteindelijk voor een groot deel de inhoud van het symposium.

Voor meer informatie: www.hvtt15.com

Geef de eerste reactie