CATeLOG Platform

Software voor de ontwikkeling van innovatieve logistieke netwerken voor webshops.

Toelichting: 
Voor het versterken van de positie en voor het vergroten van de winstgevendheid van webwinkels, is een uitgekiende logistieke strategie en operatie essentieel. Meerdere webwinkels hebben het niet gered, omdat de supply chain niet op orde was.

De kenmerken voor de logistiek in e-fullfilment zijn, onder andere, de diversiteit aan producten (omvang catalogus) en dynamische strategieën voor beprijzing, multi-channel logistieke organisatie, de integratie tussen de verschillende systemen (van bestelgedrag, voorraadmanagement tot betaling) en, natuurlijk, retourstromen van producten. De specifieke uitdaging in e-fullfilment is het ontwikkelen van een flexibel, of agile, logistiek netwerk.

Binnen het CATeLOG poject is plug-in software ontwikkeld. Deze software ondersteunt ondernemers in de e-commerce bij het analyseren van koopgedrag en supply chain performance, het analyseren en optimalisatie van voorraadlocaties in het netwerk en bij het ontwikkelen van scenario’s voor dynamische beprijzing.

Bijdrage best practice binnen fase:
De software van CATeLOG helpt grote en kleine ondernemers in de e-commerce bij het ontwikkelen van een optimaal logistiek netwerk, door het generen en analyseren van de juiste logistieke data tijdens het proces.

An architectural perspective on service adoption

E-commerce is vooral veel pionieren

Sales Forecasting as a Service

Terug naar stap 10 Terug naar overzicht

Geef de eerste reactie