Circulair Ondernemen in de Logistiek

Staat circulair ondernemen op jouw agenda? Is het nog slechts een ambitie of heb je samen met je collega’s al concrete plannen gemaakt? Op 4 november stropen we weer de mouwen op. Aan de hand van praktijkcases leren we van de stappen die collega-ondernemers de afgelopen jaren hebben gemaakt de hobbels die zij tijdens het circulair ondernemen hebben overwonnen.  

Kruisbestuiven met gedreven voortstuwers van de circulaire economie
De pioniers die komende 4 november hun kennis, ervaring en praktijkverhalen delen, weten als geen ander dat circulair ondernemen een slimme manier is om het efficiënter inrichten van je keten en het verduurzamen van je bedrijfsvoering te combineren. En ook dit jaar is kruisbestuiven met ervaringsdeskundigen zoals Aebi-Schmidt, Defensie, Mainfreight, Remia, Renewi en Aorta Logistics, maar ook experts en wetenschappers als Anne-Marie Rakhorst, Jack van de Veen en Andre Nijhoff niet alleen leerzaam, je komt er ook veel verder mee.

Alvast een voorproefje?
De conferentie biedt deelnemers een boeiende mix tussen werksessies waar concrete vragen van circulaire ondernemers en logistieke dienstverleners onder handen worden genomen, lezingen van wetenschappers en beleidsmakers, pitches over de laatste innovaties op het snijvlak logistiek en circulariteit en masterclasses over nieuwe samenwerkings- en businessmodellen. Vraagt u zich af waar u zelf kennis of hulp kan ophalen? Kom dan zeker naar de conferentie, we maken de concrete verbinding. Alvast een voorproefje? Dat kan. Hier lees je alles over de inzichten die de deelnemers van deze werkconferentie in 2020 al mee naar huis namen.

Geinspireerd?
Schrijf je dan nu gelijk in voor de werkconferentie op 4 november in Zoetermeer via Werkconferentie ‘Logistiek beweegt de Circulaire Economie’ – TKI Dinalog . De werkconferentie is een initiatief van TKI DINALOG / Topsector Logistiek, evofenedex, Stichting Transactieland.nl, Nationaal Regieorgaan Praktijkgericht Onderzoek SIA en Het Groene Brein.

Klik hier om je aan te melden.

Geef de eerste reactie