Daadkracht voor logistieke innovatie

Hét logistieke evenement waar jouw inbreng van wezenlijk belang is

Op dinsdag 11 februari 2020 vindt de tweede editie plaats van de succesvolle conferentie voor de onderzoeks- en innovatiegemeenschap van de Topsector Logistiek. Deze conferentie, georganiseerd door de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO), TKI Dinalog en de Topsector Logistiek, speelt zich af in de Mauritskazerne in Ede. Alle ondernemers, overheden en onderzoekers binnen de logistieke industrie zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze bijzondere dag.

Het programma is opgesteld aan de hand van drie belangrijke thema’s: Duurzame Logistiek, Datagedreven Logistiek en Ketenregie. We vragen de deelnemers om aan de hand van deze thema’s belangrijke input te leveren voor de actieagenda van de Topsector Logistiek. Deze waardevolle input wordt meegenomen bij de verdere uitwerking van het actieprogramma en onderzoek voor de komende vier jaar. In tegenstelling tot het conferentieprogramma van 2017 is een interactieve deelname en inbreng bij dit evenement van groot belang.

• Laat je inspireren door interessante sprekers en internationale vakexperts
• Ontmoet onderzoekers, private partners, ondernemers en ambtenaren
• Ontdek de raakvlakken en mogelijkheden voor synergie en samenwerking
• Grijp de kans om nieuwe kennis te vergaren op het gebied van logistiek

Nieuwsgierig geworden?
Deelname aan het evenement is gratis en de registratie is geopend. Er is plek voor slechts 200 gasten, dus wees er snel bij. Bezoek de website voor meer informatie en registratie.

Geef de eerste reactie