E-commerce

Dinalog levert bijdrage aan Vakdag Logistiek & E-commerce op 16 juni 2015

Op 16 juni a.s. vindt de Vakdag Logistiek & E-commerce plaats in Hotel van der Valk te Almere. Tijdens dit congres staat de logistiek achter webshops centraal en wordt de noodzaak van een effectief en efficiënt logistiek proces benadrukt in deze veranderende tijden. Diverse vooraanstaande  retailers/ e-tailers zoals Bol.com, Wehkamp en O’Neill spreken over hun uitdagingen en plannen waarmee ze hun (logistieke) organisatie klaarstomen voor de toekomst. Naast praktijkverhalen is er ook aandacht voor research en innovatieprojecten. Zo laat bijvoorbeeld Tom Steffens van Rijksuniveriteit Groningen zien welke innovaties er vandaag de dag al beschikbaar zijn en welke innovaties er nog aan komen.

Dinalog zal ook een bijdrage leveren aan het programma van de Vakdag Logistiek & E-commerce. Dit doet Dinalog door het presenteren van 2 projecten waarbij innovatie gecombineerd wordt met de praktijk. De eerste case is het project IZI Motive en wordt gepresenteerd door Paul Spijkers. IZI Motive ontwikkelde een nieuw online B2B en B2C concept in de supply chain van automotive spareparts distributie. Door de jarenlange conservatieve en hiërarchische organisatie van de supply chain in de automotive aftermarket , was er dringend behoefte aan een nieuw en innovatief logistiek 4C-concept. Paul Spijkers, directeur IZI Motive licht tijdens de presentatie o.a. toe welke kansen er zijn ontstaan door introductie van nieuwe concepten in een traditionele keten.

In het programma van de Vakdag Logistiek & E-commerce besteedt Dinalog ook aandacht aan het veranderende consumentengedrag. Dit vraagt aanpassingen vanuit de logistiek & IT. Maar waar liggen kansen en bedreigingen in een omni-channel supplychain? Bas van Bree, programma ontwikkelaar 4C en Remko Been, directeur bij ISTIA Software bespreken praktische cases aan de hand van experimentele innovatie projecten waarbij de theorie aan de praktijk gekoppeld wordt en de eerste resultaten worden gedeeld.

> Download programma

Wilt u ook aanwezig zijn tijdens de Vakdag Logistiek & E-commerce en u laten informeren en inspireren door toonaangevende retailers/e-tailers en experts? Dinalog mag u een korting aanbieden van € 50,- op het normale toegangsbedrag. U betaalt dan slechts € 345,-. Maar als uw webshop lid is van Thuiswinkel.org of als u een Twinkle Plus abonnement heeft, dan betaalt u nog maar € 245,-. Gebruik hiervoor de actiecode: LE15WWV

Meer informatie & aanmelden

Meer informatie, het volledige programma en het registratieformulier kunt u vinden op logistiekenecommerce.nl

Geef de eerste reactie