Datagedreven Logistiek

Een goudmijn vol kennis waarin je van inzicht naar verandering gaat

Laat je inspireren en bezoek het Topsector Logistiek Kennistheater 8, 9 en 10 november 2022 tijdens ICT&Logistiek en Logistica Next 2022, Jaarbeurs Utrecht.

Tijdens Logistica Next en ICT & Logistiek delen we kennis en ervaringen vanuit de innovatieprojecten in het Topsector Logistiek Kennistheater. Een goudmijn vol kennis waarin we van inzicht naar verandering gaan. Wil jij jouw logistiek bedrijf klaar maken voor de toekomst?

In de verschillende workshops worden er innovaties en ontwikkelingen, die de logistiek slimmer en duurzamer maken, besproken. Want niet innoveren is geen optie in de logistiek. Tijdens beide evenementen willen we bedrijven met een logistieke functie, maar ook gemeenten, kennisinstellingen en andere organisaties concrete handvatten bieden om zelf aan de slag te gaan met de kennis en innovaties die vanuit de Topsector Logistiek en TKI Dinalog zijn voortgekomen.

Op 8, 9 en 10 november kun je iedere dag deelnemen aan zes verschillende workshops. Hieronder hebben we een totaaloverzicht van alle sessies gemaakt:

Aanmelden event
Klik hier om je aan te melden voor het event. Met je badge van ICT & Logistiek heb je ook direct toegang tot Logistica Next welke tegelijkertijd plaatsvindt. Logisch, want intralogistiek en ICT zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Aanmelden sessies
Wil jij je aanmelden voor één of meerdere sessies van het Topsector Logistiek Theater? Ga naar de website van ICT&Logistiek, klik in de menubalk op programma, filter in het programmaoverzicht op plaats en kies vervolgens voor het Topsector Logistiek Theater. Je krijgt dan alle sessies van die specifieke dag te zien. Wanneer je een sessie aanklikt, kom je op de pagina van die sessie en kun je je aanmelden.

Meld je direct aan en we ontmoeten je graag tijdens één van de sessies.

Geef de eerste reactie