Bekendmaking winnaar(s) en prijsuitreiking online Talking Traffic & Logistics challenge 2017 op Logistiekdag 2018

De spannende eindronde (Closing event met de top drie inzendingen) van de online Talking Traffic & Logistics (TT) challenge zal binnenkort plaatsvinden tijdens dé Logistiekdag 2018 op 6 februari in het Willem II Stadion te Tilburg. Het programmathema van deze Logistiekdag sluit perfect aan bij het doel van de challenge om innovatie via samenwerking te bevorderen: ‘Sharing is (s)caring: The way to smart logistics’. TransportLAB en haar partners zijn verheugd dat het Closing event kan plaatsvinden op dit belangrijke kennisdelingsevent waar circa 200 logistieke- en inkoopdirecteuren/verladers (o.a. BASF, Heineken, Ahold Delhaize, SABIC, Mercedes-Benz), start-ups, wetenschappers, logistiekdienstverleners (o.a. XPO, PostNL, APMT, Rhenus, Nedcargo) en topsprekers uit de branche aanwezig zullen zijn. Dagvoorzitter is prof. dr. Albert Veenstra, wetenschappelijk directeur van Dinalog, tevens jurylid van de TTL challenge.

Wie wordt de hoofdprijswinnaar van de online Talking Traffic & Logistics Challenge 2017?
De drie genomineerden voor de hoofdprijs zijn bekendgemaakt en uitgenodigd. Bekijk de top drie HIER. Zij gaan tijdens de Logistiekdag hun slimme innovatie presenteren aan het aanwezige publiek en de jury (bestaande uit: @Mariëtte van Empel, Ministerie van I&W, @Marie-José Baartmans, Breytner Transport, @Henk Bos, RAI Vereniging, @Albert Veenstra, directeur TKI Dinalog, @Wendy van Hamburg, TLN, @Roderick Nieboer, TIP Europe, @Peter Colon, Buck Consultants International, @Wout van den Heuvel, Stichting Uniforme Transport Code, @Paul Swaak, TransportLAB). Aan het eind van de dag wordt de hoofdprijswinnaar bekendgemaakt.

Dat er veel kennis en talent is in Nederland en veel bereidheid tot samenwerking, bleek uit de verrassende slimme inzendingen en het enthousiasme waarmee de TTL challenge is ontvangen. Het winnende idee moet vooral (onderscheidend) vernieuwend zijn, in het teken staan van ‘samenwerking’, een grote impact hebben op duurzaamheid en efficiency in logistiek, inspelen op marktkansen en uiteraard financieel én commercieel haalbaar zijn. De winnaar krijgt een prachtige prijs aangeboden door de deelnemende challenge-partners o.a. co-financiering en/of participatie in projecten en introductie in relevante netwerken die doorontwikkeling van de innovatie mogelijk kunnen maken.

Logistiekdag & inschrijving
De Logistiekdag 2018 wordt georganiseerd door Management Productions. Het event is gericht op logistieke innovatie en ketensamenwerking. Kennis en (online) informatie delen is het sleutelwoord voor groei en succes, juist in logistiek en mobiliteit, want iedereen neemt hier immers deel aan. Optimalisering van logistieke processen is noodzakelijk om de doorstroom van verkeer en goederentransport vloeiend en efficiënt te laten verlopen in ons kleine land. Maar hoe klein ons land ook is, we behoren wel tot de wereldtop als het gaat om technische en logistieke innovatie. Vaak zijn de ideeën, data en middelen er wel, maar zijn we heel voorzichtig als het gaat om het delen hiervan. En dit terwijl het delen van data, goederenstromen, planningssystemen, transport, warehousing etc. moet bijdragen aan verdere optimalisering van logistiek.

Informatie programma, sprekers en inschrijving klik hier.

Je hebt namens TransportLAB exclusief de mogelijkheid om met € 100,- korting in te schrijven voor deze Logistiekdag 2018. Schrijf je vóór woensdag 31 januari in o.v.v. code: TLAB100

Geef de eerste reactie