15 September: Uitreiking award “Logistieke Webshop van het Jaar 2015”

Op dinsdag 15 september a.s. zal voor de vierde keer de award “Logistieke Webshop van het Jaar” worden uitgereikt. Webshops die op het gebied van logistiek een excellente prestatie leveren komen voor deze unieke e-fulfilment award in aanmerking.
 
Tijdens een speciaal e-fulfilment event “Logistieke Webshop van het Jaar 2015 in het Evoluon te Eindhoven zal de prijs worden uitgereikt. Tijdens dit event (van 12:00 uur tot 18:30 uur) zullen de 3 finalisten zich mogen presenteren en zal de jury de winnaar bekendmaken. Verder zal het programma bestaan uit meerdere keynotepresentaties, gecombineerd met een aantal kennis- en praktijksessies.
 
De bezoekers kunnen daarnaast een e-fulfilment informatieplein bezoeken. Webshops kunnen zich vanaf heden tot en met 30 april 2015 aanmelden om voor deze award in aanmerking te komen. Daarna beoordeelt een deskundige jury, gecoördineerd vanuit vereniging Logistiek management, de aanmeldingen en worden een 5-tal genomineerde webshops door juryleden bezocht. Na deze voorselectie zal de jury medio augustus een 3-tal finalisten bekend maken.
 
De award werd in 2012 voor de eerste keer aan Nespresso uitgereikt. In 2013 was Futurumshop de winnaar en in 2014 mocht Vente-Exclusive de award in handen nemen.
 
Voor webshops die zich kandidaat willen stellen voor de 2015-award, dat kan via mailadres aanmeldenkandidaatLWvhJ@keurmerk.info.
 
Zie voor nadere informatie de website www.logistiekewebshopvanhetjaar.nl
 
Geef de eerste reactie