19de editie van de Service Logistics Summit: “Portal to Maintain”

Het Service Logistics Forum (SLF) is hét platform in de logistieke sector om de laatste trends en ontwikkelingen in de service logistiek te delen. Het SLF heeft in samenwerking met Dinalog ook deze keer weer een aansprekend programma neergezet. Op de RDM campus in de Rotterdamse Haven geven gerenomeerde bedrijven als Shell, Ricoh, ECT en Mammoet en kennisinstellingen hun laatste inzichten in plenaire bijeenkomsten en deelsessies.

‘Portal to maintain’ is het thema van deze 19de editie van het Forum voor professionals in Service Logistiek. De RDM campus was voorheen het werkterrein van de fameuze RDM (Rotterdamse Droogdok Maatschappij) en straalt nog steeds de sfeer uit van techniek en “niet lullen maar poetsen”. Onderweg naar deze locatie ziet u alom de enorme logistieke bedrijvigheid in dit gebied. In deze inspirerende omgeving hebben wij voor u een zeer gevarieerd aanbod van technische en logistieke innovaties die ons domein van de maintenance service ook sterk vooruit helpen, kortom de “Portal to Maintain”.

Wat kunt u verwachten?
Naast inspirerende sprekers, sessies en excursies naar bedrijven in de directe omgeving zal ook dit jaar de uitreiking van de SLF afstudeerprijs plaatsvinden tijdens het event. Bent u werkzaam als professionals in Service Logistiek? Dan mag u dit event niet missen.

Inschrijven
Op de website van Service Logistics Forum kunt u meer informatie vinden over het programma en kunt u uzelf aanmelden voor deze dag. Kosten voor niet-SLF leden voor deze dag zijn 295 Euro.

> Meer informatie

> Direct aanmelden

Geef de eerste reactie