20 April ’17 logistics and fintech Meetup

De tweede meetup van logisticsandfintech.com staat op de planning. Na een succesvolle eerste editie op dinsdag 21 februari, waar zo’n 40 geïnteresseerden uit het fintech- en logistieke veld in Prodock Amsterdam bijeen kwamen om van elkaar te leren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. “Inspirerend en voor herhaling vatbaar.” Op 20 april is de volgende sessie in deze reeks. De locatie en sprekers worden later deze maand bekend gemaakt.

Logisticsandfintech.com is hét platform waarop innovatie in logistiek en fintech wordt verenigd. Via de nieuwsbrief kunnen geïnteresseerden zich laten inspireren door de laatste ontwikkelingen in nieuwe technologieën of deelnemen aan round tables, meetups en challenges die het komende jaar plaatsvinden in de samenwerking tussen Dinalog en Holland FinTech.

Albert Veenstra, Wetenschappelijk directeur van Dinalog: “Door de start van de samenwerking tussen Dinalog en Holland FinTech krijgt Nederland de kans om wereldwijd voorop te lopen in de infrastructuur en diensten voor handel en logistiek.”

Holland FinTech is het platform voor financiële innovatie, verbonden in een wereldwijd netwerk, met als doel transparante, efficiënte, klantgedreven vernieuwing in financiële dienstverlening mogelijk te maken, door inzet van technologie.

Met het Logistics & FinTech programma wordt deze kennis en kunde niet alleen beschikbaar gesteld voor de logistieke sector, initiatieven voor Fintech oplossingen specifiek voor de logistieke sector worden hierin ook gestimuleerd.

Interesse? Schrijf jezelf ook in voor de nieuwsbrief

Geef de eerste reactie