Amsterdam Logistics Update 2017

Maandag 27 november organiseren de Amsterdam Logistics Board en de Amsterdam Economic Board de Amsterdam Logistics Update. U hoort hier alles over de stand van de logistiek in de Metropoolregio Amsterdam en innovatieve logistieke concepten. Ook vragen wij uw hulp bij logistieke vraagstukken met unieke business kansen.


Koen Overtoom (Havenbedrijf Amsterdam), Jos Nijhuis (Schiphol Group) en Lucas Vos (Flora Holland) nodigen u uit namens de Amsterdam Logistics Board en Amsterdam Economic Board.

 

Het zijn opwindende tijden voor de logistiek:

  • de logistiek is booming en van groot belang voor de economie;
  • er liggen grote kansen op het gebied van digitalisering en duurzaamheid;
  • de bereikbaarheid van en binnen de Metropoolregio Amsterdam staat onder druk.

Amsterdam Logistics Update 2017
We presenteren dé visie op de logistiek in de Metropoolregio Amsterdam. Hoe staat de sector er voor, welke kansen liggen er voor ondernemers en overheden uit de regio en hoe pakken we die kansen?

Stories 
Om de visie kracht bij te zetten presenteren we verhalen van ondernemers en overheden die de logistiek nu al veranderen. Laat u inspireren en ontdek hoe u bij deze initiatieven kunt aansluiten.

Pitches
Innovators met een droom vragen de hulp van de zaal vol logistieke professionals uit de publieke en private sector. Tijdens de netwerkborrel kunt u met de innovators in gesprek om mogelijke oplossingen of bijdragen te bespreken. Een ideaal moment om unieke en nuttige relaties te leggen.

Programma
16.00 uur – Ontvangst met koffie.
16.30 uur – Amsterdam Logistics Update 2017.
17.00 uur – Stories.
17.40 uur – Pitches.
18.00 uur – Afsluiting.
18.10 uur – Netwerkborrel.

Aanmelden
We verwachten veel deelnemers en willen graag een brede mix van deelnemers met elkaar in contact brengen. Helaas is er slechts ruimte voor 250 mensen, daarom vragen we u zich vóór 15 november aan te melden. Als er meer dan 250 aanmeldingen zijn, dan behouden we het recht om een selectie te maken waarbij wij rekening zullen houden met de diversiteit aan deelnemers.

Om je te registreren voor dit event moet je ingelogd zijn. Geen profiel? Maak er eenvoudig een aan.

Geef de eerste reactie