Active Ants naar de E-shop Expo

Active Ants E-commerce – Logistiek neemt dit jaar als Nederlands bedrijf voor het eerst deel aan de e-shop expo beurs in Brussel. Active Ants heeft in 2014 haar cutoff tijd voor Nederland namelijk gelijkgesteld met die voor Belgie. Vandaag voor 22.00 uur besteld, is morgen in huis, in Nederland en Belgie!

 

Door goede afspraken met vervoerders, een avondploeg en optimale afstemming tussen webshop en logistiek kan Active Ants de webshopbestelling ‘overnight’ nog in Belgie krijgen waardoor ze de volgende dag al wordt bezorgd. “De cutoff tijd die wij als Nederlands fulfilment bedrijf halen is hiermee later dan alle lokale Belgische fulfilment bedrijven. Hierdoor wordt Belgie ook ineens onze thuismarkt”, aldus Jeroen Dekker managing partner van Active Ants. 

 

Een Belgische webshopondernemer is door deze dienstverlening beter af om zijn fulfilment uit te besteden en neer te leggen in Nederland dan in zijn eigen land, ook al richt hij zich op Belgie. “De meeste Belgische webshopondernemers richten zich ook op de Nederlandse consument, en hiermee zitten ze bij ons zeker goed”, vervolgt Jeroen Dekker.

 

Op de eshop Expo zal Active Ants ook haar unieke basketpic dienstverlening demonstreren. In het complexe logistieke orderpick proces voor meer dan 55 verschillende webwinkels wordt tijd gevonden om van iedere verzamelde order een foto te maken en deze realtime naar de consument te sturen. 

Geef de eerste reactie