Agri en Food Logistiek Congres 2022

Agri en Food Logistiek Congres, 21 april – Breepark, Breda, Tijd: 12.00 – 18.00

Op donderdag 21 april organiseren wij samen met Nieuwsblad Transport voor het eerst het Agri en Food Logistiek Congres. In het Breepark in Breda gaan we met de verschillende schakels in de keten in gesprek over de foodsector en de uitdagingen in de supply chain, met de focus op vers. Want hoe voldoen we aan de wens van de klant om vaker, verser en vlugger te leveren samen met de noodzaak om sterk te verduurzamen op vlak van verpakken, bewaren en transporteren? We kijken naar de ontwikkelingen in de afgelopen jaren, de uitdagingen die er nu liggen en de oplossingen voor de toekomst.

Pilot
Dit is de eerste editie van het Agri en Food Logistiek Congres. We kiezen bewust voor een breed onderwerp waarbij de focus vooral ligt op de ontmoeting en het kennismaken met het onderwerp.

‘Vaker, verser, vlugger?’
Het economisch belang van versketens voor Nederland is groot, het maatschappelijk belang van verduurzaming van het vervoer is misschien nog wel groter. Echter: het aanbod van logistieke oplossingen staat nog in de kinderschoenen. Tijdens het Agri en Food Logistiek Congres op 21 april in Breda kijken we met de sector naar de uitdagingen en oplossingen in de keten.

  • Tegen welke problemen in de supply chain loopt de sector aan?
  • Hoe voldoen we aan de vraag van de klant waarin alles vaker, verser en vlugger moet, maar waarin de doelstelling tegelijkertijd is om zo duurzaam mogelijk te verpakken, bewaren en te transporteren

Programma
12.00 – 13.00 Inloop/lunch
13.00 – 14.45 Vaker, verser, vlugger: wat zijn de uitdagingen?
Tegen welke problemen in de supply chain loopt de sector aan? Hoe voldoen we aan de vraag van de klant waarin alles vaker, verser en vlugger moet, maar waarin de doelstelling tegelijkertijd is om zo duurzaam mogelijk te verpakken, bewaren en te transporteren?
14.45 – 15.15 Koffiepauze
15.15 – 16.45 Vaker, verser, vlugger: wat zijn de oplossingen?
Innoveren is topsport. Hoe passen we innovatieve oplossingen toe bij logistieke vraagstukken in de Agri en Food sector?
16.45 – 18.00 Netwerkborrel

Bekijk hier het volledige programma. Deelnemers uit de agrifood- en tuinbouwsector kunnen met 25% korting deelnemen als ze bij registratie de code AF2022TKI25% vermelden.

 

Geef de eerste reactie