Air Freight Conference 2021

De ontwikkeling van het COVID-19-vaccin is slechts de eerste stap in de strijd tegen de pandemie. De volgende is distributie. Dit stelt de logistieke wereld voor een grote uitdaging. Is de distributie volgens plan? Europa heeft een probleem met het tekort aan vaccins. Wat gaan de fabrikanten eraan doen? Welke oplossingen zijn ontwikkeld voor de last mile distributie? En wie is verantwoordelijk voor de distributie naar armere landen? Dit zijn de onderwerpen van de Air Freight Conference COVID-19 Vaccine distribution op 23 maart.

 

Belangrijkste uitdagingen bij de distributie van vaccins

– Wat zijn de vaccins die de wereld de komende weken kan verwachten?

– Wat zijn de specifieke transportkenmerken (temperatuur, verpakking, etc.)?

– Beschikbaarheid van magazijnen, infrastructuur en logistieke middelen

– Welke modaliteiten spelen er voor de last mile?

 

Voor alle professionals in vaccindistributie

De Air Freight Conference 2021 is een online evenement. Vanuit meerdere studio’s zal er een professionele stream zijn met veel mogelijkheden om met het podium te communiceren, andere deelnemers één-op-één te ontmoeten en cruciale inzichten te krijgen in dit complexe onderwerp. Het evenement is bedoeld voor supply chain specialisten zoals: verladers, vervoerders, logistieke dienstverleners, overheden, NGO’s, (lucht)havens en andere stakeholders.

Programma

Sessie 1 – 10.00 – 11.00: Status of the Global COVID-19 vaccine rollout

Hoe ziet het distributielandschap van vaccins er drie maanden na de start in december 2020 uit? Wat zijn de verschillen wereldwijd?

Sessie 2 – 11.00 – 12.00: Vaccine production and distribution

De wereld heeft nog steeds een probleem met vaccintekorten. Wat doen de fabrikanten om de productievolumes op te voeren? Wat zijn de vaccins die de wereld de komende weken en maanden kan verwachten?

Sessie 3 – 14.00 – 15.00: Last mile distribution

Wat zijn de distributie-ervaringen van over de hele wereld? We presenteren Nederland, Spanje, de VAE en verschillende andere landen. Welke oplossingen zijn ontwikkeld voor de last mile distributie? En welke modaliteiten spelen er voor de laatste mijl?

Sessie 4 – 15.00 – 16.00: Distribution into developing countries – The Next Frontier

De verspreiding van nieuwe Covid-varianten heeft het nog urgenter gemaakt om snelle vaccinatieprogramma’s naar ontwikkelingslanden te lanceren. Wie is verantwoordelijk voor de distributie naar veel van deze landen? Wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor de distributie naar afgelegen regio’s?

 

Geef de eerste reactie