BedrijfsautoRAI 2015

Van 20 tot en met 24 oktober vindt de BedrijfsautoRAI 2015 plaats. De BedrijfsautoRAI is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in wegtransport en logistieke dienstverlening. Naast een uitgebreid exposantenaanbod zijn er zowel binnen als buiten diverse demonstraties te zien én te ervaren.

Nieuw deze editie is een sterk inhoudelijk programma dat in samenwerking met belangrijke branche-, netwerk- en kennisorganisaties, waaronder TLN, EVO, RAI Vereniging, BOVAG, Connekt en Dinalog is samengesteld. Er is volop aandacht voor de procesmatige kant van transport en logistieke dienstverdeling; efficiënter, veiliger en duurzamer vervoeren. Denk hierbij aan toepassingen zoals transport management systemen, rijtaakondersteuning en eco-driving. Daarnaast vindt u diverse oplossingen voor sociaal-maatschappelijke vraagstukken in de branche zoals financiële dienstverlening, verzekeringen, opleidingen, ergonomie en arbo- en veiligheidstrainingen.

Dinalog zal middels een InnovatieLAB nieuwe concepten presenteren. In verschillende sessies worden bovendien logistieke innovaties binnen de roadmaps van de Topsector Logistiek verder toegelicht. Thema’s die onder andere aan bod komen zijn last-mile logistiek, servicelogistiek, retourstromen, real-time data, ketenregie en ketenfinanciering.

Voor meer informatie: www.bedrijfsautorai.nl

Geef de eerste reactie