Business meets Science seminar: Service Supply Chain Control Centers

Stelt u zich eens voor.. de door u te onderhouden of te servicen assets zijn allemaal beschikbaar. U heeft alles op orde binnen uw onderhoudsafdelingen of in uw service netwerk. De juiste voorraden zijn beschikbaar, magazijnen puilen niet uit, er zijn goede overeenkomsten met leveranciers en service providers. Planners, magazijnpersoneel en inkopers communiceren met elkaar in goede harmonie. Maar hoe organiseert u die gewenste situatie? Hoe houdt u de controle over uw service processen? Juist.. via een Service Supply Chain Control Center.

De rol van het Service Supply Chain Control Center is het bewaken, anticiperen en het nemen van operationele beslissingen bij de uitvoering van de benodigde service van begin tot eind. Resultaat is, altijd up to date en volledige informatie waardoor het uitvoeren van service tijdig, adequaat en efficiënt plaats vindt.

Verschillende universiteiten en bedrijven zijn hier al volop mee bezig en delen op deze dag graag hun kennis en ervaringen met u. Met name zijn wij benieuwd naar uw ervaring!

Wat is ons doel?

  • Link leggen tussen theorie, modellen, concepten en praktische uitdagingen
  • Actief discussiëren over Service Supply Chain Control Centers en samen tot nieuwe ideeën komen
  • Kennis opdoen door middel van interessante sprekers vanuit zowel bedrijfsleven als Universiteiten.

Door wie?
Dit Business Meets Science seminar wordt georganiseerd op initiatief van het Topinstituut voor Kennis en Innovatie Logistiek (TKI Logistiek) in samenwerking met Gordian Logistic Experts en Argutis. De doelstelling van het TKI Logistiek is het op structurele wijze bewerkstelligen van de privaat-publieke samenwerking op het vlak van onderzoek in deze topsector.

Voor wie?
Dit seminar is geschikt voor zowel bedrijfsleven als kennisinstellingen. Het programma is specifiek interessant voor Service Managers, Maintenance Managers en Logistiek Managers met een drive voor continue verbeteren.

Programma

12:00 Lunch
13:00 Welkom door Jürgen Donders, Gordian Logistic Experts
13:15 “Kansen voor pooling en Condition Based Maintenance in servicenetwerken” door Professor Rommert Dekker, Erasmus Universiteit Rotterdam
14:00 “Kansen voor Service Supply Chain Control Centers in de Europese Delta-regio” door Jürgen Donders, Gordian Logistic Experts
14:45 Koffiepauze
15:15 “Service Supply Chain Agfa aangestuurd vanuit België” door Ronald Maes, Agfa
16:00 Interactieve sessie over service supply chain control centers o.l.v. Jürgen Donders, Gordian Logistic Experts
16:45 Evaluatie/Afsluiting
17:15 Netwerkborrel

 

Locatie:
Kasteel den Brandt
Beukenlaan 12
2020 Antwerpen

Aanmelden
U kunt geheel kosteloos deelnemen aan dit seminar.
Aanmelden kan via deze link.

Contact
Mocht u vragen hebben dan kunt u ze stellen aan Wendy van Zandwijk.

Geef de eerste reactie