CATALYST Event – Connected Automated Transport Summit

Living Lab CATALYST organiseert de Connected Automated Transport Summit op dinsdag 27 september 2022, in het Atrium van AFAS Theater Leusden.

Najaar 2019 gingen we van start met het Living Lab CATALYST voor efficiënter, veiliger en duurzamer zwaar wegtransport. Na de verscheidende online consortium bijeenkomsten en webinars is het tijd om weer bij elkaar te komen!

Dit doen we allereerst om terug te blikken op behaalde resultaten – zowel de mooie resultaten (zoals inzichten over implementatie van CAT tussen een central gate en terminals in Vlissingen) als enkele tegenvallers (zoals het toelatingstraject rond testen van de Super EcoCombi op de openbare weg).
We blikken tijdens deze middag niet alleen terug, maar kijken ook vooruit. Zo zijn de 3 CATALYST PhD’s nog bezig met hun onderzoek en zullen we kennis en ideeën uitwisselen met gerelateerde programma’s zoals MAGPIE. Op deze middag is er dan ook voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten en inspiratie op te doen.

Via de CATALYST nieuwsbrief en op de website van CATALYST zullen wij in aanloop naar deze bijeenkomst meer informatie delen over de resultaten het programma en de sprekers. Schrijf je via dit formulier in. First come, first serve.

Wij kijken uit om elkaar te ontmoeten!

Geef de eerste reactie