CIRCO Business Design Track Zorglogistiek

Nederland volledig circulair in 2050. Dat is de ambitie van de Rijksoverheid. Nog ver weg, maar de transitie van een lineaire economie naar een meer circulaire is al ingezet. TKI Dinalog en CIRCO willen dat voor u als organisatie in de zorg heel concreet maken. Kom op vrijdag 6 december van 10.00 tot 12.00 uur naar Restaurant Hajé in Nieuwegein en maak kennis met de CIRCO Business Design track gericht op zorglogistiek. 

Het is heel goed mogelijk om nu al in uw eigen proces te kijken waar dit mogelijk is. Zijn er misschien materialen of producten die u als afval beschouwt en die toch een hogere waarde hebben dan u denkt? Of misschien kunt u uw retourproces nog beter organiseren, zodat er minder waarde verloren gaat? De CIRCO Business Design Track is een driedaagse workshopreeks (verspreid over twee maanden) waarin we realistische kansen identificeren voor u in de circulaire economie. Meer dan 500 bedrijven gingen u al voor.

CIRCO Business Design Track Zorglogistiek
De serie CIRCO Business Design Tracks met TKI Dinalog zijn in 2020 gericht op de bouwlogistiek, de maakindustrie en de zorglogistiek. We beginnen met die laatste. Op 6 december van 10-12 uur kunt u in Restaurant Hajé Nieuwegein kennis maken met de track gericht op de zorgsector. Bent u een zorginstelling, leverancier, logistiek dienstverlener of producent van medische producten en hulpmiddelen, dan kunt u meedoen. Binnen het zorgdomein bestaan veel logistieke stromen van waardevolle materialen en producten. Hoogwaardige producten als scootmobiels, bedden en catscanners tot consumables als injectienaalden en reageerbuisjes. Al deze producten hebben waarde en veel van deze waarde wordt op verschillende plekken in de keten verspild. Het resultaat van de Track is dat u in staat bent een deel van deze waarde te behouden. U heeft dan een concreet plan in handen.

Wat vragen we van u?
Kom inspiratie opdoen op vrijdag 6 december van 10 tot 12 uur in Restaurant Hajé Nieuwegein.Doet u vervolgens mee aan de Track, dan vragen we twee personen uit verschillende disciplines binnen uw organisatie 3 dagen in januari/februari deel te nemen aan de track. Er zit veel toegevoegde waarde in de wisselwerking tussen de twee disciplines gedurende het proces. U betaalt geen € 2000,- maar € 500,- voor de volledige Track. Het gereduceerde tarief wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat.

Voor deze bijeenkomst worden onder andere ook de volgende zorgaanbieders uitgenodigd: UMC Utrecht, Radboud UMC, UMC Groningen, Tergooi, Rijnstate, Meander MC, Deventer Ziekenhuis, Reinier de Graaf, Nederlands Kanker instituut.

Meer informatie? 
Klik hier voor de brochure en mocht u vragen hebben neem dan contact op met Bas van Bree van TKI Dinalog via bree@dinalog.nl of 06-41173072.

Geef de eerste reactie