Congres Topsector Logistiek ‘Mapping the Future of Logistics’

Met veel plezier nodigen wij u uit voor het congres van de Topsector Logistiek ‘Mapping the Future of Logistics’ op woensdag 1 april 2015 in De Doelen, Rotterdam.

 

Binnen de Topsector Logistiek werken Connekt, Dinalog, NWO en TNO al jaren samen met bedrijven aan innovaties in de logistiek. Tijd dus om ook samen hét congres over die innovatie te organiseren.

 

We laten resultaten van projecten zien in de vorm van demo’s, filmpjes, serious games en inspirerende presentaties. We gaan met u in 30 parallelsessies in gesprek over de laatste trends, best practices en de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de sector. U kunt deze innovaties zelf ervaren en uittesten in een aantal serious games, in demo’s en ‘tools’.

Op het innovatieplein presenteren zo’n 25 bedrijven en organisaties hun innovaties, demo’s en ideeën.

 

We willen niet alleen stilstaan bij wat er is bereikt, maar ook samen met u discussiëren over wat er nog nodig is. Waar zijn nog witte vlekken, wat kan er beter? Dat doen we in de laatste break-out ronde aan de hand van de verschillende roadmaps (thema’s) van de Topsector Logistiek.

 

Wilt u de innovatie van de logistieke sector mee bepalen? Meld u dan nu aan!

 

> Programma & aanmelden

 

N.B. lees voor u zich aanmeldt eerst de informatie over de 3 rondes met break-out sessies zodat u een goede keuze kunt maken.

 

We zien uit naar uw komst!

Geef de eerste reactie