Control towers in de praktijk

Dinalog organiseert op donderdag 30 januari een bijeenkomst rondom de projectresultaten op het gebied van 4C. Een 4C (Cross Chain Control Center) is een regiecentrum waar meerdere complexe Europese en wereldwijde supply chains gecoördineerd en geregisseerd worden. Het gaat dan om bundeling en aansturing van fysieke goederenstromen, informatiestromen, financiële stromen en datamanagement.

 

De eerste bundel met Dinalog projectresultaten overhandigen wij deze dag officieel aan Jannie van Andel van Unilever. Een aantal praktijkverhalen uit deze bundel komen tijdens de sessie aan bod. Wat is de impact geweest van innovatieprojecten bij bedrijven? Goos Kant vertelt o.a. over de ontwikkelingen van een stappenplan voor de implementatie van business modellen op het gebied van stadsdistributie. Anton Gul van Packs presenteert de resultaten vanuit het project IZI-Motive waar zij werken aan de digitale control tower voor de automotive industrie. DE laatste spreker, Ton Kester vertelt over de Bloemistenkwekerij, een clusterkwekerij in Rijsenhout waar verschillende kwekers samenwerken om het mogelijk te maken een kleiner nicheproduct te blijven produceren, in samenwerking met veredelaars eigen retail.

 

Hoe start ik een samenwerking op? Of heeft u al een samenwerking strategie uitgedacht maar weet hoe niet hoe verder? Tijdens een demonstratie van de 4C Tool krijgt u hierop antwoord en kijken we heel praktisch naar mogelijkheden voor uw bedrijf.

 

Programma:

 

14:00 uur Ontvangst
14:30 uur Opening door Henk Zijm, Dinalog
14:40 uur

Officiële overhandiging bundel aan Jannie van Andel, Unilever

14:45 uur

Projectpresentaties:

  • Stedelijke distributie door Goos Kant, Ortec ( Project: 4C4D )
  • 4C in de automotive industrie door Anton Gul, Packs ( Project: IZI-motive)
  • Ton Kester initiatiefnemer van de Bloemistenkwekerij over de samenwerking tussen kwekers in het DAVINC3I Project
 15:30 uur Koffie/thee 
 16:00 uur Demonstratie 4C Tool door Coen de Lange, Dinalog en Albert Douma, Dinalog 
 16:45 uur Afsluiting door Henk Zijm, Dinalog
 17:00 uur Borrel  

 

Locatie:

Dinalog New Business Hub

Princenhagelaan 13

Breda

 

Aanmelden:

Er is een beperkt aantal plaatsen voor deze bijeenkomst dus meld u snel aan via onderstaande button.

 

Geef de eerste reactie