Cross Chain Control Centers in de praktijk: IZI Motive

In deze ochtendsessie geven experts vanuit bedrijfsleven en kennisinstelling een overzicht van recente ontwikkelingen bij implementatie van control towers. Welke aspecten spelen een rol bij de succesvolle bedrijfsinitiatieven, welke impact hebben control towers op de supply chain en wat zijn de resultaten? Dat zijn vragen die aan de orde worden gesteld.

 

Verschillende projecten bij Dinalog gaan in op de ontwikkeling van cross chain control centers. U krijgt een overzicht van enkele recente projecten en resultaten.

 

Tom van Woensel van de TU Eindhoven legt uit hoe een control tower kan leiden tot ketenverkorting en welke impact in de supply chain gerealiseerd kan worden. 

 

IZI Motive is één van de aansprekende bedrijfsinitiatieven die een control tower operationeel hebben toegepast in de automotive sector. Paul Spijkers en John Prins laten zien hoe de control tower functie werkt en welke efficiency er is bereikt in de logistieke keten.

 

Jan Kraaijenveld van Slimstock vertelt hoe je met goed voorraadbeheer de keten efficiënt kan inrichten en welke invloed dat op de automotive aftermarket heeft.

  

Daarnaast zal door Hans den Reijer ingezoomd worden op de IT mogelijkheden voor nieuwe supply chains en wordt er een parallel getrokken worden met vergelijkbare branches als de automotive sector waar ontwikkelde control tower methodiek van IZI Motive toepasbaar zou kunnen zijn.

 

Programma 

• 09.30 – 09.40 uur: Bas van Bree over 4C projecten bij Dinalog

• 09.40 – 10.20 uur: Tom van Woensel over 4C en ketenverkorting

• 10.20 – 11.00 uur: Paul Spijkers over IZI Motive project

• 11.10 – 11.50 uur : Jan Kraaijenveld over voorraadbeheer in de keten

• 11.50 – 12.30 uur: Hans den Reijer: IT oplossingen voor ketenintegratie

 

Over IZI Motive

 

 

Aanmelden

U kunt u aanmelden voor deze sessie met uw MyDinalog-account door te drukken op de aanmeld-button onderaan deze pagina. Geen MyDinalog-account? Maak een nieuw account aan.

 

Geef de eerste reactie