Dag van het Eigen Vervoer

Eigen vervoerders zijn dagelijks met tienduizenden vrachtauto’s en honderdduizenden bestelauto’s onderweg. Als eigen vervoerder moet u met allerlei regels rekening houden. Het kost veel tijd om hier goed van op de hoogte te blijven. EVO organiseert daarom op 18 juni de Dag van het Eigen vervoer.

Op deze dag wordt u volledig geïnformeerd over alle relevante onderwerpen en regelgeving op het gebied van eigen vervoer.

 

Voor wie is deze bijeenkomst bedoeld?

De dag is interessant voor alle eigen vervoerders. U weet dat u op de hoogte moet blijven van nieuwe regels en ontwikkelingen, maar komt hier niet aan toe door uw drukke schema? U bent niet de enige. Daarom is de Dag van het Eigen Vervoer zo georganiseerd dat u in slechts één dag weer op de hoogte bent.

 

Experts, tools en workshops

Naast plenaire sessies door EVO en de Inspectie Leefomgeving en Transport worden 8 interactieve, praktische workshops gegeven. U kunt aan vier workshops deelnemen. 

 

Afsluitende borrel

Maak tijdens de borrel kennis met uw collega-eigen vervoerders, de sprekers en EVO-medewerkers.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het evenementenbureau van EVO. Telefonisch via 079 – 3467 346 of kijk op http://www.evo.nl/site/dag-van-het-eigen-vervoer-2013.

Geef de eerste reactie