DaVinc3i Community bijeenkomst

De Consument Centraal – Inspelen op consumententrends in de logistiek van de sierteeltketen

De afgelopen jaren heeft de DaVinc3i Community verschillende activiteiten georganiseerd. Deze community van producenten, handelaren en transporteurs richt zich op keteninnovaties in de sierteelt. Op 20 juni a.s. organiseert de DaVinc3i Community opnieuw een bijeenkomst met dit keer als thema: ‘’De Consument Centraal – Inspelen op consumententrends in de logistiek van de sierteeltketen’’.

In deze bijeenkomst maakt u als teler, transporteur, handelaar en retailer aan de hand van inspirerende voorbeelden en ervaringen uit de praktijk kennis met het centraal stellen van de eindconsument in de keten. Vanuit verschillende invalshoeken zal dit thema belicht worden. Het programma start op 12.00 uur met een lunch en bestaat uit plenaire sessies en twee workshop rondes. De middag wordt afgesloten met een borrel om 17:00 uur.

U wordt hierbij van harte uitgenodigd om te participeren in onze community. Noteer 20 juni alvast in uw agenda. Een uitgebreid programma en meer informatie volgen nog. Meer informatie vindt u alvast op de website van DaVinc3i Community. Hier zijn ook de projectpartners te vinden.

Geef de eerste reactie