Dinalog Innovation Workshop Stadsdistributie

De Innovation workshop is ontwikkeld om u te laten ervaren hoe het er nu aan toegaat in de logistieke keten en hoe het anders kan en ook moet! Daarmee maakt u een start met het innoveren van uw logistieke keten. Door het beleven van een mogelijke toekomst wordt er voor u duidelijk dat er verandering gaat komen met als prangende vraag: is mijn bedrijf op deze verandering voorbereid? Deze speciale versie van de Innovation workshop heeft als focus stadsdistributie.

 

Een nieuwe versie waarbij we niet alleen op zoek gaan naar innovatie op het gebied van Stadsdistributie maar vooral kijken naar wat er moet veranderen bij elke partij om optimaal profijt te kunnen hebben van die verandering.

 

Opzet workshop

U start met een simulatie van de logistieke keten, de game. De game helpt om veranderingen die op dit moment in de keten gaande zijn inzichtelijk en behapbaar te maken. U krijgt de mogelijkheid de effecten van bepaalde trends en ontwikkelingen binnen stadsdistributie te ervaren. 

 

Vervolgens gaat u zelf aan de slag met verbetervoorstellen en vertaald u deze naar uw eigen situatie. Door in te gaan op trends voor de toekomst en deze mee te nemen in uw verbetervoorstellen, verlaat u de workshop met een praktische set aan vernieuwingsinitiatieven voor uw organisatie.

 

Programma

08:30 uur Ontvangst met koffie/thee

09:00 uur Start Innovation Workshop

12:00 uur Afsluitende lunch

 

Voor wie?

De Innovation workshop is gericht op logistieke professionals die open staan voor inspiratie en altijd op zoek zijn naar verbeteringen binnen hun eigen organisatie en keten.

 

Aanmelden:

Aanmelden voor dit seminar doet u met uw account. Heeft u nog geen account dan kunt u deze aanmaken, dit kost maximaal twee minuten van uw tijd en kan via onderstaande aanmeld-button. Met dit account kunt u zich in de toekomst aanmelden voor alle door Dinalog georganiseerde evenementen. Vergeet de account niet te activeren. De kosten voor deelname zijn € 25,- per persoon als kleine bijdrage in de kosten.

Geef de eerste reactie