Dinalog Supply Chain Innovation Workshop +

De Innovation workshop is ontwikkeld om u te laten ervaren hoe het er nu aan toegaat in de logistieke keten en hoe het anders kan en ook moet! Daarmee maakt u een start met het innoveren van uw logistieke keten. Door het beleven van een mogelijke toekomst wordt er voor u duidelijk dat er verandering gaat komen met als prangende vraag: is mijn bedrijf op deze verandering voorbereid? Deze speciale versie van de Innovation workshop gaat in op de ervaringen en geleerde lessen tot nu toe.

 

Al ruim 300 deelnemers hebben in de Innovation Workshop geparticipeerd, hun inzichten in supply chain innovatie en verbetering als ook de belangrijkste trends en sleutels voor verandering willen we graag met u delen. En dat niet alleen, we gaan ook met u en uw peers uit de keten de Innovation Workshop doorlopen om u zo te helpen uw eigen innovatie en vernieuwingsprojecten, binnen de organisatie waar u werkt, een stap vooruit te laten zetten met draagvlak vanuit de organisatie.

 

Opzet workshop

U start met een simulatie van de logistieke keten, de game. De game helpt om veranderingen die op dit moment in de keten gaande zijn inzichtelijk en behapbaar te maken. U krijgt de mogelijkheid de effecten van bepaalde trends en ontwikkelingen te ervaren. Transparantie is bijvoorbeeld zo’n belangrijke ontwikkeling. Binnen de game wordt hieraan invulling gegeven door de informatie stroom, die eerst op papier plaatsvond, nu met Ipads te laten verlopen. Een veel verworven inzicht is dat het de keten veel overzichtelijker en beter beheersbaar maakt. Eerdere deelnemers geven aan dat het logistieke proces daarmee een stuk efficiënter kan worden ingevuld.

 

Vervolgens gaat u zelf aan de slag met verbetervoorstellen en vertaald u deze naar uw eigen situatie. Door in te gaan op trends voor de toekomst en deze mee te nemen in uw verbetervoorstellen, verlaat u de workshop met een praktische set aan vernieuwingsinitiatieven voor uw organisatie.

 

Programma

14:00 uur Ontvangst met koffie/thee

14:30 uur Start Innovation Workshop

17:30 uur Afsluitende borrel

 

Voor wie?

De Innovation workshop is gericht op logistieke professionals die open staan voor inspiratie en altijd op zoek zijn naar verbeteringen binnen hun eigen organisatie en keten.

 

Aanmelden:

Aanmelden voor dit seminar  doet u met uw myDinalog account. Heeft u nog geen account dan kunt u deze aanmaken, dit kost maximaal 2 minuten van uw tijd en kan via onderstaande aanmeld button. Met deze account kunt u zich in de toekomst aanmelden voor alle door Dinalog georganiseerde evenementen. En vergeet de account niet te activeren. De kosten voor deelname zijn € 25,- per persoon als kleine bijdrage in de kosten.

Geef de eerste reactie