Festival Duurzame Mobiliteit

Festival Duurzame Mobiliteit: samen innoveren!

Onze mobiliteit moet duurzamer, slimmer en veiliger. Dat vraagt om actie. Overal in Nederland werken bedrijfsleven, burgers en overheid nu al samen aan duurzame mobiliteit. Met welke maatregelen uit het Klimaatakkoord zijn we aan de slag? Wat is er nu al mogelijk en wat kunnen we daarvan leren? Tijdens het Festival Duurzame Mobiliteit staan deze vragen centraal. Laat je inspireren door initiatieven op het gebied van onder meer elektrisch vervoer, de fiets, mobiliteit als dienst, duurzame hernieuwbare energie en transport en logistiek.

Pak je kans om ter plekke te innoveren en leg contacten met andere mobiliteitsprofessionals. Want samen kunnen we meer! Kom je ook? Meld je dan aan voor het Festival Duurzame Mobiliteit op dinsdag 1 oktober 2019. Van 11.00 tot 19.00 uur.

Ben jij Duurzaam Mobiel?

Een SPITS-mijdende dag! 
We beginnen om 11.00 uur met het programma en eindigen om 19.00 uur. Wij zorgen voor een hapje na afloop zodat u met gevulde maag nà de spits kunt reizen.

Je komt toch ook met de trein?
We verwachten in de Rijtuigenloods rond de 800 gasten tijdens het Festival Duurzame Mobiliteit. De trein stopt met grote regelmaat voor onze gasten op Station Amersfoort.

Carpoolen of te wel Autodelen.
Mocht dat niet lukken en kom je met de auto dan zou je een andere festivalbezoeker mee kunnen nemen in jouw auto? Of heb je nog geen vervoer, maar zou je graag met iemand anders meerijden? Vul je gegevens in via bijvoorbeeld BlaBlaCar en wie weet kun je samen reizen. Wel zo Duurzaam Mobiel!

Festival Duurzame Mobiliteit is een initiatief van:

Ministerie van Infrastructuur en Milieu

Rijkswaterstaat

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Geef de eerste reactie