Gaia-X hub NL – online lunchsessie Wetenschap

Op dinsdag 14 december, organiseert de Gaia-X hub Nederland specifiek voor wetenschappelijke onderzoeksgroepen of organisaties die geïnteresseerd zijn in de wetenschappelijke ontwikkelingen op het Gaia-X vlak, een kennismakings- en verdiepingssessie.

Deze sessie vindt online plaats, van 12.00 tot 13.30 uur. U kunt zich via deze link aanmelden.

Zowel bij de Nederlandse technische universiteiten als bij een aantal algemene universiteiten zijn onderzoeksgroepen actief die zich bezig houden met onderwerpen die aanhaken op de uitgangspunten van Gaia-X en voor de verdere ontwikkeling relevant zijn. Ook Harrie Bastiaansen zal hier spreken vanuit het TKI Dinalog project DASLOGIS.

Vanuit de Nederlandse hub willen we relevant wetenschappelijk onderzoek stimuleren en verbindingen leggen met relevante usecases en andere initiatieven uit de praktijk. Het manifest getiteld “Future Computer Systems and Networking Research in the Netherlands: A Manifesto” levert een bijdrage aan de doorontwikkeling van het wetenschappelijke speelveld.

Graag gaan we met u in gesprek! Heeft u op voorhand een vraag die u graag beantwoord ziet, dan kunt u deze in uw aanmeldformulier aan ons stellen.

N.B. Het manifest kan gevonden worden via https://bit.ly/ManifestoCompSysNL en via https://bit.ly/ManifestoCompSysNLSummary is de management samenvatting beschikbaar.

Geef de eerste reactie