Grenzen verleggen: de toekomst is hier – een online evenement voor logistieke studenten, alumni en professionals

Ben jij een professional of een alumnus werkzaam in de logistiek of supply chain sector of een vorig jaar logistiek of supply chain student in Nederland, België of Duitsland, dan is dit het online evenement dat je niet wilt missen!

Wat te verwachten
Ontdek de toekomst van logistiek personeel in een keynote van Gijs Hillmann, internationale spreker en managementtrainer.

Kom meer te weten over de ontwikkelingen in de wereld van logistiek vastgoed en outsourcing door Robert Wieggers, Senior Consultant bij Buck Consultants International (BCI Global).

Kom meer te weten over magazijninnovaties en bewerkingen van CEVA Logistics.
Verbeter uw grensoverschrijdende netwerk door uw collega’s te ontmoeten tijdens de online netwerksessie.

Voorlopig programma
15.00 Welkom en introductie door Karen de Man, Communicatieadviseur Nuffic

15.10 “De ontwikkelingen in Europees logistiek vastgoed en outsourcing” door Robert Wieggers, Senior consultant bij BCI Global

15.35 “Innovaties bij CEVA Logistics” door Mario Wopereis bij CEVA Logistics

16.00 Keynote “Culturele diversiteit als intellectueel vastgoed” – Gijs Hillmann, internationaal spreker en managementtrainer

16.30 Online netwerksessie

17.00 Einde van het evenement

Wie is uitgenodigd
Het evenement verwelkomt internationale en vooral Nederlandse, Belgische en Duitse alumni en 3e en 4e jaars bachelor- of masterstudenten van de opleidingen Logistiek en Supply Chain van Nederlandse hoger onderwijsinstellingen evenals (jonge) professionals en bedrijfsvertegenwoordigers in de sector in de Nederlandse- Duits-Belgische grensregio.

Registratie
Het evenement is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht voor de dag van het evenement en sluit op 13 mei om middernacht.

Registreer voor het evenement door in te loggen of een account aan te maken en uw gratis ticket bovenaan deze pagina te bestellen. Op 14 mei ontvangt u de link naar de online vergaderomgeving.

Geef de eerste reactie