Havendebat 2015: achterlandlogistiek

Op donderdagochtend 17 december aanstaande vindt het Havendebat Rotterdam plaats. Afgelopen jaar hebben wij uitvoerig met elkaar gedebatteerd over de gevolgen van MV2 voor de Rotterdamse terminals. Een onderwerp dat tijdens dat debat veel naar voren kwam, is het optimaliseren van achterlandstromen. Zoals afgesproken is daarom dit jaar het thema: achterlandlogistiek. Praat u ook weer mee?

Dagvoorzitter van het jaar Rens de Jong
Bij het optimaliseren van achterlandvervoer zijn veel partijen betrokken, maar wie heeft de regie? En waar liggen de mogelijkheden om stromen te verbeteren? Zo maar een paar vragen die Rens de Jong tot op de bodem gaat uitzoeken. Daarbij wordt hij geholpen door betrokkenen uit de gehele keten: terminals, vervoerders, verladers, expediteurs, autoriteiten etc.

Container Liner Shipping Award

Dit jaar is het Havendebat Rotterdam tevens het podium voor de bekendmaking en de uitreiking van de Container Liner Shipping Award van EVO. Deze jaarlijkse prijs reikt EVO uit aan de best presterende rederij in de ogen van de verladers. Een geweldige toevoeging aan het toch altijd al bewogen Havendebat. Wie mag zich de beste rederij van 2015 noemen?

Bekijk het complete programma hier.

Netwerken met 200 beslissers uit de Rotterdamse haven ontmoet verladers, rederijen, expediteurs, cargadoors, stuwadoors, vervoerders, maritiem dienstverleners en vele andere uit de haven tijdens het Havendebat.

Geef de eerste reactie