Het nieuwe winkelen: een logistieke uitdaging voor de binnenstad

Minder bezoekers in uw binnenstad, bedreiging van internet, leegstand, toename CO2 uitstoot, lawaai, opstoppingen en gevaarlijke situaties.

 

Herkent u dit beeld?

 

Dan nodigen wij u hierbij uit voor een verkennende sessie over de uitdagingen waar uw binnenstad voor staat. Een binnenstad die voldoende ruimte biedt voor initiatief en tegelijkertijd vraagt om versterking van de aantrekkingskracht, een goede bereikbaarheid en verblijfskwaliteit.

 

Met gastspreker Jorij Abraham, Director Research & Advice en Program Manager Shopping 2020 bij Thuiswinkel.org, kijken we naar de gevolgen van internetwinkelen en beantwoorden we de vraag waarom stadsdistributie geldt als voorwaarde voor het nieuwe winkelen.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

     

14.45 uur

Ontvangst met koffie en thee

 

15.00 uur

Opening en inleiding door Selçuk Akinci, Wethouder Mobiliteit, Duurzaamheid en Cultuur in Breda

 

15.15 uur

Jorij Abraham, “Stadsdistributie als voorwaarde voor het nieuwe winkelen”

 

15.45 uur

Discussie onder leiding van Sven Maas, sr. adviseur ruimtelijke economie bij BRO

 

16.30 uur

Presentatie van de pilot “Stedelijke distributie, bevoorrading van Breda wordt Groener”  door Peter Kole, Directeur Green City Distribution

 

16.45 uur

Netwerkborrel

 

17.45 uur

Afsluiting

 

 

Informatie en/of aanmelden

Deelname is gratis, maar schrijf u snel in want er zijn maar 40 plaatsen beschikbaar! Aanmelden kan tot 30 november 2013 via onderstaande aanmeld-knop. Stuur voor meer informatie een mail naar delange@dinalog.nl of bel 076-5315300.

 

       

 

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Geef de eerste reactie