How to get there summit

Minister Henk Kamp (Economische Zaken), Neelie Kroes (StartupDelta) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) van de Erasmus Universiteit Rotterdam brengen op donderdag 19 november 2015 in Rotterdam honderden startups en corporates samen tijdens de How To Get There Summit. Op dit meest impactvolle innovatie-evenement van het jaar komt de ondernemende top van Nederland samen, van startup tot CEO en van hoogleraar tot minister. Deze samenwerking op nationale schaal moet het innovatievermogen van Nederland in een stroomversnelling brengen.

How To Get There Summit

Om de samenwerking tussen corporates, startups en de innovatiehubs in Nederland te stimuleren vindt op 19 november de How To Get There Summit plaats. Op initiatief van Minister Kamp worden 500 innovatie-experts van multinationals uitgenodigd om samen ruim 50 onderzoekers en hoogleraren hun kennis en inzichten te delen. Ben Verwaayen (voormalig CEO Alcatel-Lucent) en Kees de Jong (ondernemer en investeerder) geven als keynote sprekers hun visie op innovatie. Op uitnodiging van Neelie Kroes, Special Envoy bij StartupDelta, komen 20 CEO’s van Nederlandse corporates samen om actiepunten te formuleren hoe er in samenwerking met startups sneller geïnnoveerd kan worden in Nederland.

Ook finale Get In The Ring

Alle innovatiehubs uit o.a. Twente, Eindhoven, Amsterdam, Delft, Rotterdam en Utrecht zijn aanwezig om uit te dragen hoe zij qua kennis en kunde in dit proces kunnen ondersteunen. Ook de startups ontbreken niet. Op dezelfde dag en locatie vindt de Nederlandse finale van de Get in the Ring competitie plaats. De 100+ aanwezige startups volgen hier een uitdagend programma met workshops, pitches voor investeerders en speeddating. In de avond pitchen 6 van deze startups voor de overwinning om Nederland te mogen afvaardigen op de regionale finale van Get in the Ring in Londen. Innovatieve startups kunnen zich hiervoor online aanmelden.

Geef de eerste reactie