In het spoor van Ad van Goor

SAVE THE DATE

De stichting ‘In het spoor van Ad van Goor’  is voornemens elk jaar een lezing ter ere van Ad te organiseren.

Ad van Goor was een warm pleitbezorger voor het vakgebied logistiek. Op 11 november 2020 is hij overleden. De Stichting in het Spoor van Ad van Goor eert hem en vLm onderschrijft en ondersteunt dit initiatief van harte.
Door middel van een jaarlijkse lezing en andere activiteiten wordt er uitvoering gegeven aan verdere verspreiding van logistieke kennis en nieuwe inzichten in de logistieke keten. Een wens van Ad van Goor!

De vierde lezing vindt plaats op donderdagmiddag 31 oktober 2024, te Amersfoort.

  • Inloop vanaf 13.00 uur
  • Keynote door prof. dr. ir. Hein Fleuren, Tilburg School of Economics and Management

De keynote speaker is dit jaar prof. dr. ir. Hein Fleuren is. Hij is hoogleraar Business Analytics and Operations Research aan de Tilburg School of Economics and Management. Hein is tevens medeoprichter van het Zero Hunger Lab. Onder het motto “bytes for bites” strijdt deze denktank tegen wereldwijde honger. Een wereld zonder honger is mogelijk en Hein laat ons zien hoe wij onze kennis en kunde daarvoor kunnen inzetten.

Natuurlijk laten we Hein flankeren door het bedrijfsleven, naast een muzikale omlijsting.

Net als voorgaande jaren is de toegang in principe gratis, dankzij enkele sponsoren.

Om de organisatie goed te kunnen plannen en ervoor te zorgen dat de aangemelde personen ook daadwerkelijk aanwezig zijn, vraagt de organisatie een bijdrage van € 20. Deze bijdrage kan na afloop worden teruggevraagd.

Je kunt je nu vast aanmelden aanmelden voor deze bijeenkomst.

Geef de eerste reactie