Informatiebijeenkomst Horizon 2020

Hierbij nodigen wij u uit voor de eerder aangekondigde informatiebijeenkomst over Horizon 2020 op 7 maart.

 

Het startsein zal worden gegeven door Bertholt Leeftink, directeur-generaal Bedrijfsleven en Innovatie (Ministerie van EZ) en Hans Schutte, directeur-generaal Wetenschap (Ministerie van OCW).

Vervolgens leert u via een informatieve workshop, gegeven door de zeer ervaren EU-kenner Sean McCarthy, de fijne kneepjes van Horizon 2020. McCarthy’s verhaal neemt u mee langs de algemene pijlers van Horizon 2020 en biedt u inzichten over beïnvloeding in Brussel.

De ochtend wordt afgesloten met een netwerklunch waar u met de National Contact Points en de programmacomitéleden kunt spreken over de mogelijkheden om betrokken te zijn bij de verdere vormgeving van Horizon 2020. Daaronder ook de toekomstige opzet van de klankbordgroepen en uw eventuele deelname daaraan. In de weken na 7 maart zullen de programmacomitéleden de voorlopige samenstelling van de klankbordgroepleden vastleggen.
 
Programma 7 maart
9.15 uur:       Inloop
9.45 uur:       Opening door EZ en OCW DG’s Bertholt Leeftink en Hans Schutte
10.00 uur:     Workshop door Sean McCarthy
10.45 uur:     Koffiepauze
11.00 uur:     Vervolg workshop
12.00 uur:     Vragen en discussie
12.30 uur:     Netwerklunch
14.00 uur:     Einde
 
Locatie
Agentschap NL
Prinses Beatrixlaan 2, Den Haag
Een routebeschrijving vindt u hier . Indien u een parkeerplaats wenst kunt u dit voor 5 maart mailen aan eioi@agentschapnl.nl.

NB. Legitimatie is verplicht.
 
Aanmelden
U kunt zich aanmelden via onze website. Het aantal plaatsen is beperkt. U ontvangt ongeveer een week voor de bijeenkomst een bevestiging van uw deelname.
 
Voor meer informatie over Horizon 2020 klik dan op deze link.

Geef de eerste reactie