Innovators Smart Logistics Hub Ondernemersontbijt #1

De Smart Logistics Hub organiseert vanaf 30 september het Ondernemersontbijt, tweewekelijkse sessies voor ondernemers uit de logistieke sector in en om de Amsterdamse Westas. Tijdens het ontbijt zorgen we tussen croissantjes en koffie voor inspirerende, deskundige sprekers. Tijdens elke sessie nodigen we een inhoudelijk deskundige én een ervaringsdeskundige uit die met elkaar komen spreken en discussiëren over ondernemerschap in de logistieke sector. Als rode draad door de sessies hebben we gekozen voor het business canvas model van Alexander Osterwalder. Aanmelden voor dit ontbijt is vanaf nu mogelijk via onderstaande button.

In de eerste sessie, op woensdag 30 september, stellen we de vraag: “Hoe vind je je marktsegment?”, gerelateerd aan het thema Klantsegmenten. Uit welke segmenten bestaat uw markt? Welk segment past nu het beste bij uw onderneming? En welke doelgroep past hierbij? Tijdens deze sessie krijgt u handvatten van een deskundige en een succesvoorbeeld uit de regio om deze vragen te kunnen beantwoorden.

De ervaringsdeskundige is Pelle Schlichting directeur-eigenaar van OrangeGas. OrangeGas realiseert en exploiteert Groengas-vulpunten door heel Nederland, waarmee zij een wezenlijke bijdrage willen leveren aan de duurzame mobiliteit. Zo zijn zij onder andere bezig met het winnen van gas uit afval, super duurzaam dus!

Ondernemerssessie 1
Thema: Klantsegmenten (Customer Segments)

Onderwerp: Hoe vind je je marktsegment?

Datum: woensdag 30 september 2015

Tijd: 09.00 uur (inloop vanaf 08.30 uur)

Locatie: The Grounds, Schiphol

Gratis aanmelden

Wilt u zich aanmelden? Log in met uw Dinalog Amsterdam-account door te drukken op onderstaande aanmeldbutton. Geen account? Maak eenvoudig een nieuw account aan. Wacht niet te lang, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Aanmelden

 

Geef de eerste reactie