Interessepeiling Intermodal South America

 

Het NCH is voornemens om – in samenwerking met Amports en ZPPC/Zeeland Seaports – een Nederlandse delegatie te brengen naar de belangrijkste logistieke beurs van Latijns Amerika, de Intermodal South America. Nagenoeg alle grote partijen uit de logistieke sector met activiteiten in Zuid Amerika zullen aanwezig zijn op deze driedaagse beurs, een uitgelezen kans voor de Nederlandse sector om zich hier te profileren,  in korte tijd veel contacten op te doen en bestaande contacten uit te breiden.

 

De organisatoren zijn van mening dat een gezamenlijke deelname de BV Nederland ten goede zal komen, en wil het daarom ook voor de middelgrote partijen mogelijk maken om een representatief onderkomen op de beurs te hebben, zij aan zij met andere Nederlandse partijen. 

 

Om de deelname tot een succes te maken is het echter belangrijk dat er een substantiële groep bedrijven inschrijft, vandaar deze interessepeiling.

 

Waarom deelnemen?

  • Profilering tijdens hét logistieke evenement van Latijns Amerika 

(zie voor meer informatie http://www.intermodal.com.br/en/exhibit/want-to-exhibit/why-exhibit)

  • Een gezamenlijke Holland Lounge (60m2) met branding van uw bedrijf
  • Professionele ondersteuning tijdens de beurs
  • Ondersteuning bij ad hoc matchmaking gedurende de beurs
  • Deelname aan de Holland Cocktail in aanwezigheid van Staatssecretaris Mansveld van Infrastructuur en Milieu

 

Kosten en registratie

De kosten voor deelname aan de beurs bedragen  € 2.500,– excl. BTW. Bij dit bedrag is beursdeelname/(deelname aan het Holland Paviljoen), standbouw en collectief vervoer gedurende 
de 3 beursdagen inbegrepen. Reis- en verblijfskosten zijn niet inbegrepen bij dit bedrag, er zal  een reisvoorstel worden gemaakt.

 

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om vrijblijvend in gesprek te gaan met onze lokale partner Holland Brazil. In de dagen voor en na de beurs kunt u met hen sparren over een additioneel matchmakingstraject, waarbij u voorgesteld wordt aan specifieke Braziliaanse bedrijven. Kijk voor meer informatie op: www.hollandbrazil.com

 

De gezamenlijke beursdeelname aan de Intermodal South America kan alleen doorgang vinden bij voldoende interesse vanuit het bedrijfsleven.

 

Om uw interesse in deelname kenbaar te maken mailt u:

Jan Bruin (Area Manager Latin America van het NCH) jbruin@nchnl.nl

Geef de eerste reactie