Jong Logisitek Nederland – Jaarcongres

Navigating Tomorrow’s Port: Innovatie en Uitdaging in de haven

Wil je graag de nieuwste ontwikkelingen en uitdagingen in de haven ontdekken? Kom dan naar ons jaarcongres, “Navigating Tomorrow’s Port: Innovatie en Uitdaging in de haven”, op 11 oktober in Rotterdam.

Tijdens dit evenement brengt Jong Logistiek Nederland vooraanstaande experts en professionals uit de havenindustrie samen om te spreken over de meest recente innovaties, trends en carrièrekansen in de haven. Je kunt boeiende presentaties en interactieve sessies bijwonen die inzicht bieden in de huidige uitdagingen en mogelijkheden in de havenwereld.

Of je nu interesse hebt in digitalisering en technologie, duurzaamheid, logistieke trends of andere belangrijke onderwerpen, ons jaarcongres biedt een platform om je kennis te vergroten en waardevolle connecties te leggen.

Momenteel zijn ze bezig met de voorbereidingen en streven ze ernaar om zo snel mogelijk de sprekers, aanwezige bedrijven en het volledige programma bekend te maken. Houd de LinkedIn-pagina in de gaten voor de laatste updates en nieuwsberichten.

Registreer je vandaag nog om zeker te zijn van een plek op het jaarcongres. Zo ben je verzekerd van deelname en mis je niets van dit inspirerende evenement.

Geef de eerste reactie