De Kracht van Horizontale Samenwerking

Samenwerking: daar ligt de kern van een efficiente en duurzame logistieke sector. Maar wat is nou exact die kracht van samenwerking? En hoe doe je dat op horizontaal niveau? Tijdens het congres ‘De Kracht van Horizontale Samenwerking’ krijgt u een unieke kans om dit te ervaren. Welke oplossingen zijn er gevonden in de praktijk en hoe kunt u die zelf toepassen? Verschillende organisaties nemen u mee in hun aansprekende verhalen. Daarnaast kunt u aansluiten bij initiatieven zoals Lean & Green Offroad, uitgevoerd door Connekt en COMPOSE, uitgevoerd door evofenedex in samenwerking met Tilburg University en partners. En bovendien maakt u kennis met praktische tools, ervaringen en diensten tijdens een mini-experience. Na uw bezoek aan ‘De Kracht van Horizontale Samenwerking’ kunt u direct aan de slag om met horizontale samenwerking meer uit uw logistiek te halen.

Binnenkort vindt u op deze plaats meer informatie over het programma. Registratie kan nu al kosteloos via onderstaande link.

Dit event wordt georganiseerd in samenwerking met het Spoorcongres 2017 dat na een gezamenlijke netwerklunch aansluitend in de middag op dezelfde locatie en met inspirerend programma wordt gehouden. Zie voor meer informatie en aanmelding de website van het Spoorcongres 2017 

Geef de eerste reactie