LCB Jaarevent 2019


DE LEEFBARE STAD | ZORGLOGISTIEK | NETWORK COMPLEXITY | SMART INDUSTRY | MULTIMODAAL | EVENTS

Logistics Community Brabant is één jaar in de lucht. Samen met Ondernemers, Onderwijs, Overheid en Onderzoek hebben wij de eerste stappen gezet om logistieke innovaties door te voeren voor vandaag en morgen.

Tijdens het LCB JAAREVENT presenteren wij u behaalde resultaten in de 6 LCB-thema’s en maakt u kennis met onze partners in het logistieke veld. De LCB-Fresh Brains nemen u graag mee op reis. Beleef, ontdek, ontmoet en bepaal wat LCB kan bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen binnen uw organisatie.

Programma
Gedurende de middag wordt in 3 hangaars, waar normaal oude militaire vliegtuigen worden onderhouden, de bezoeker meegenomen in een belevingsvolle wereld waartussen presentaties te zien zijn of plaatsvinden.

  • LCB THEMA’S
    De ontwikkelingen van 4 LCB THEMA’S en 2 LCB PRODUCTEN worden in korte presentaties toegelicht; Multimodaal, zorglogistiek, de leefbare stad en events zijn 4 van de 6 thema’s die worden besproken. Daarnaast wordt de betekenis en toepassing van ‘datalogistics en blockchain in de praktijk’ toegelicht en presenteren wij Graduation & Thesis Monitor; wat kan studenteninzet toevoegen aan uw bedrijf?
  • LCB FRESH BRAINS
    Om de thema’s te voeden, hebben verschillende studenten een afstudeeropdracht voor LCB uitgevoerd. Tijdens korte pitches presenteren de Fresh Brains hun resultaten.
  • LCB MARKTPLAATS
    Om de logistieke verbondenheid en samenwerking in Noord-Brabant te symboliseren, presenteren de LCB-KERNPARTNERS (Breda University of Applied Sciences, TU Eindhoven, Tilburg University en Nederlandse Defensie Academie), LCB REGIOPARTNERS (Rewin West-Brabant, Midpoint Brabant, Vijfsterren Logistiek en Supply Chain Platform Zuidoost-Brabant) en diverse logistiek georiënteerde bedrijven en organisaties zich op de LCB MARKTPLAATS.

Het LCB JAAREVENT vindt plaats op het terrein van het Ministerie van Defensie. Daardoor zijn wij verplicht om persoonlijke gegevens op te vragen. Op het jaarevent dient u uw legitimatiebewijs mee te nemen. Uiteraard worden deze gegevens verder niet verspreid en alleen gebruikt ten behoeve van het LCB JAAREVENT.

De ingang is via de achterzijde van de vliegbasis. U kunt het beste navigeren op: Moleneind 13, 5126 NK Gilze. Dit is de laatste boerderij voor de entree. U kunt parkeren op de vliegbasis.

Geef de eerste reactie