LMvhJ 2016 – Logistiek als Game Changer 2.0

De twaalfde editie van Logistiek Manager van het Jaar (LMvhJ) staat weer voor de deur. ‘Logistiek als Game Changer 2.0’ is het thema waarbinnen een interessant programma wordt gepresenteerd. Keynote-speaker is Ruud Veltenaar, filosoof, trend-analist, spreker, bevliegeraar, buitengewoon hoogleraar aan de London Business School en sociaal bewogen investeerder. Hij vertelt over de toekomst en biedt concrete hoop op een betere wereld.

Winnaar
Hoogtepunt van het dagprogramma is de bekendmaking van de winnaar Logistiek Manager van het Jaar 2016. De drie overgebleven kandidaten (Mark Bär – Stamhuis, Marc van het Bolscher – Tanatex en Arie van der Tempel), presenteren zich onder andere in een paneldiscussie, waarna jury zich gaat beraden en de winnaar bekend wordt. Ook komt het jong logistiek talent aan bod. Verder zijn er verschillende presentaties, zijn er diverse interessante break-out sessies en de dag wordt afgesloten met een feestelijke borrel. Dinalog is ook aanwezig met enkele interessante start- en scale-ups.

Over LMvhJ
De Stichting Logistiek Manager van het Jaar wil de verdere professionalisering van het logistieke vak tot stand brengen. Het beroep logistiek manager wordt geprofileerd en daarmee op de kaart gezet. Te vaak speelt de discipline binnen organisaties een te afhankelijke rol. De verkiezing van de Logistiek Manager van het Jaar wil daarom meer aandacht voor het vak én voor de mensen die er werken. Thema van de verkiezing is Logistics, the human factor. Logistieke systemen en fysieke goederenafhandeling zijn belangrijk, maar de mens maakt het verschil. Het vakgebied krijgt de aandacht die het verdient van zowel het bedrijfsleven, de logistieke organisaties als van maatschappelijke organisaties en overheden.

Geef de eerste reactie