LMvhJ: game changers

De 11e editie van de Logistiek Manager van het Jaar verkiezing staat in het teken van verandering. We nodigen bedrijven en personen uit die in deze context als voorbeeld kunnen dienen. Organisaties die impact hebben gemaakt door Logistiek als Gamechanger te gebruiken.

De snelle groei van webwinkels en van de omnichannel marktbenadering leidt ertoe dat logistiek cruciaal wordt bij het behalen van succes. Logistiek inzetten als Unique Selling Point werkt klantwaarde-verhogend en is daarmee van strategisch belang om nieuwe proposities te laten slagen. Logistiek is naast kostenverlager ook in te zetten als omzetvergroter, deze prikkelde stelling willen we graag met u delen tijdens de 11e editie van LMvhJ op 23 maart in Urecht.

Game Changers
Naast een interessant inhoudelijk programma met onder andere een keynote van Prof. dr. Alan Mckinnon en bijdragen van TKI Dinalog, staat het event natuurlijk volop in het teken rondom de  opvolger van Edwin Wenink als Logistiek Manager van het Jaar. De genomineerde hiervoor zijn:

Eric Ermstrang – Philips Healthcareservices
Carin Hendriksen – Omron
Marco de Jong – Footlocker
Iwan te Winkel – Raab Karcher
Martin van Zanten – Valspar

10.00 uur Inloop registratie, koffie en thee
10.30 uur Opening en Key-note speaker Harald Swinkels
11.00 uur Presentatie finalisten en verkiezing JLT
12.30 uur Lunch en Plaza bezoek
13.30 uur Kennisclusters
15.00 uur Pauze en Plaza bezoek
15.30 uur Key note speaker Prof. dr. Alan McKinnon
16.00 uur Bekendmaking winnaar en prijsuitreiking
16.45 uur Feestelijke borrel en Plaza bezoek
18.00 uur Sluiting

Geef de eerste reactie