LogiCommerce13

Logistiek als kritische succesfactor binnen de e-commerce

 

 

 

Op donderdag 30 mei vindt de LogiCommerce13 plaats. Het thema van dit unieke event is ‘Logistiek als kritische succesfactor binnen de e-Commerce’. Een bijeenkomst, die zich begeeft op het snijvlak van e-Commerce en logistiek.

 

Rob Clarijs – Supply Chain Groenewout, Ronald Teijken – CLX Logistics Europe, Luc De Munck – Bpost, Jeroen Boon-Rhenus Contract Logistics, Niels van den Broek – Pondres en Ronald Smits – Pondres, presenteren, aan de hand van de e-supply chain, hun ervaringen en visie. Zij nemen u vanuit praktijkvoorbeelden mee, in de verschillende processtappen. Dit vormt e basis voor een interactieve discussie.

 

De sessie kent een open karakter met maximaal 50 deelnemers. In de discussie treft u collega’s vanuit de logistiek, supply chain en de retail-wereld. Het doel is om specifiek in te gaan op de rol van beleidsmakers en uitvoerders, in het sterk veranderende speelveld tussen e-Commerce (marketing) en logistiek.

 

We kijken uit naar een ontspannen ochtend met stakeholders, die werkzaam zijn in dezelfde branche. Bovenal kijken we uit naar hen, die het gesprek met elkaar en met ons willen aangaan. U bent van harte welkom!

 

> lees meer over het programma

 

Kosten
Aan deze uitnodiging zijn geen kosten verbonden.

  

Vragen
Wanneer u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Ronald Smits, 06 42 99 20 48, of via informatie@logicommerce.nl.

 

Datum, tijd, locatie
Datum: Donderdag 30 mei, vanaf 08:30 uur. Aanvang, 09:00 uur, tot circa 12:00 uur.
Locatie: Dinalog Breda
Adres: Princenhagelaan 13 4813 DA Breda

 

Genodigden zijn onder meer:
e-Commerce managers, logistiek managers; supply chain managers; warehouse managers; ICT-managers/directeuren; logistieke dienstverleners; directie logistieke dienstverleners en voorraadhoudende bedrijven; vervoersbedrijven incl. magazijn, verladers en groothandels van toonaangevende bedrijven.

 

Inschrijven
LogiCommerce13 is voor genodigden, maar open inschrijvingen zijn welkom. Hiertoe is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Om u aan te melden, moet u eerst een myDinalog account aanmaken, dit kost maximaal 2 minuten van uw tijd ( via onderstaande aanmeldknop) .  Met deze account kunt u zich in de toekomst aanmelden voor alle door Dinalog georganiseerde evenementen

 

Quote van een genodigde: ‘Slimmer samenwerken of brandjes blussen’.

 

Geef de eerste reactie