Logistiek Beweegt de Circulaire Economie – (samen)werkconferentie 2023

Dit jaar organiseren Lectorenplatform Logitimo, TKI Dinalog, Regieorgaan Praktijkgericht Onderzoek SIA, stichting Transactieland, evofenedex, stichting Het Groene Brein en de Transitieagenda Consumptiegoederen op donderdag 12 oktober weer Logistiek Beweegt de Circulaire Economie, ditmaal omgedoopt tot (samen)werkconferentie.

Logistiek professionals in logistiek, ondernemers, wetenschappers, beleidsmakers en studenten komen samen, delen kennis en gaan aan de slag gaan met logistiek in de circulaire economie. We nodigen je van harte uit om deel te nemen.

Op de werkconferentie gaan we vanuit praktijk, onderzoek en beleid aan de slag met logistieke processen, oplossingen en innovaties, die nodig zijn om een circulaire economie mogelijk te maken. Jouw bijdrage is hierbij onmisbaar. In werksessies gaan we aan de slag met bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • Welke oplossingen bieden logistieke diensten voor circulaire ketens en business?
  • Welke handige methodes en tools helpen bij het herontwerpen van de keten?
  • Hoe pak je als professional in logistiek jouw rol als driver van een circulaire keten?
  • Hoe neem je ketenpartners mee in deze ontwikkeling?

 

Waar wil jij graag meer van weten of mee aan de slag? Deel het met ons, want het programma is nog in ontwikkeling en jouw inbreng helpt ons hierbij.

Meer informatie over het programma volgt binnenkort. Wil je er sowieso bij zijn, meld je dan alvast aan.

Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie en het programma. Inschrijven kan nu of later.

Geef de eerste reactie