Logistiek Management Congres ‘Smart Tech, Human Touch’

Logistiek Management Congres 19 juni 2019 – ‘Smart Tech, Human Touch’

‘Smart Tech, Human Touch’ Versterken van de supply chain met smart technology en common sense

Het is niet de vraag óf nieuwe technologieën iets voor jou gaan betekenen, maar wanneer!? Hoe kan jij smart technologie, data en creativiteit optimaal inzetten en samen laten werken met jouw omgeving? Vanuit het thema ‘Smart Tech, Human Touch’ raak je geïnspireerd en geïnformeerd over concrete toepassingen waarmee jij morgen kan starten.

De mate van voorspelbaarheid is bepalend voor het vermogen van een supply chain. Zo is er zonder arbeid geen beweging; en arbeidsinzet is schaars. Te weinig ervan vertraagd en teveel verspilt. Daarom is de impact van juiste forecasting zo groot. Technologie en data helpen ons, maar dat alleen is niet genoeg. Interpretatie, anticipatie en gevoel beïnvloeden onze keuzes. Smart tech en human touch moeten samen het verschil maken.

Tijdens Het Logistiek Management Congres 2019 zoomen we in op een aantal nieuwe technologieën, laten we zien hoe je ze kan toepassen in jouw organisatie, hoe AI de interactie tussen mens en technologie zal veranderen en humaniseren én hoe kun jij gebruik kan maken van de toenemende technologie in jouw voordeel?

Nieuwsgierig?
Haal meer uit je brein en kom op 19 juni naar het Logistiek Management Congres 2019. Met interessante sprekers en cases uit de praktijk (Kien Logistics Management, Coolblue, Hollister, Tempo-Team en Cycloon) en een mooie balans tussen interactie en inhoudelijke kennis.

Keynote Christian Kromme
Christian Kromme is futurist, spreker en auteur van het bestseller boek Humanification. Hij geeft inspirerende keynotes over de impact van technologische ontwikkelingen op organisaties en de samenleving. De rol van Kunstmatige Intelligentie op de mensheid, samenleving en bedrijven staan in zijn keynote centraal. Jij weet straks hoe jij Kunstmatige Intelligentie kan toepassen in jouw organisatie, waarbij de mensen in jouw organisatie centraal staan.

Meet the Experts tijdens de Experience breaks
Tijdens de congrespauzes kan je op het Experience Plein enkele technische innovaties bekijken en beleven. Ook kan je in gesprek met experts en winnaars van diverse Logistieke Prijzen over hun inzet van ‘smart tech en human touch’ in een 1-op-1 meeting tijdens de Experience breaks.

Agenda
12:00 uur Ontvangst met lunch
13:00 uur Opening door dagvoorzitter
13:15 uur Presentatie AI, Machiel Brokke, Kien Logistics Management
13:45 uur Paneldiscussie ‘Smart Tech’
14:15 uur Break
15:00 uur Plenair programma met sprekers van o.a. Coolblue en Tempo-Team
16:15 uur Break
16:45 uur Panel discussie ‘Human Touch’ met winners in Logistics
17:15 uur Keynote Christian Kromme “Go digital; stay human”
18:00 uur Afsluiting en borrel
19:00 uur Einde

Extra informatie
Workshops Smart Technology in de ochtend
Voor geïnteresseerden vinden in de ochtend, voorafgaand aan het congres, drie workshops plaats op de congreslocatie rondom nieuwe technologieën.

Workshop Proces Mining door Joris Keizers, Veco Precision en LMvhJ 2018
Tijdens deze sessie ga je zelf aan de slag met Proces Mining a.d.h.v. een love dataset. Neem je eigen laptop mee en ervaarzelf hoe toegankelijk proces mining is. Aan het eind van de sessie ben je in staat een plan te maken om met proces mining aan de slag te gaan! Meld je aan via: https://my.vlm.nl/activiteiten/2635 Er is nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Workshop Artificial Intelligence in Logistiek door Sebastiaan Piest, Universiteit Twente
De sessie begint met een introductie van AI, voorbeelden en toepassingen in de logistiek en inzichten uit het promotieonderzoek naar AI in de logistiek. Vervolgens gaan we in verschillende groepen met elkaar in gesprek en brainstormen over AI in de logistiek. Na een wrap-up ga je zelf aan de slag met een AI canvas. Meld je aan via: https://my.vlm.nl/activiteiten/2647

Workshop Circulaire Economie door Dennis Vegter, NHL Stenden Hogeschool
Een circulaire economie biedt vele kansen en uitdagingen voor bedrijven. In deze workshop gaan we interactief deze kansen ontdekken. Daarbij herkennen we de specifieke uitdagingen van een circulaire supply chain en bedenken we gezamenlijk een aantal oplossingsrichtingen.
De workshop is op basis van 2 praktijkvoorbeelden van bedrijven. Het ene bedrijf staat in de startblokken van de circulaire economie en het andere bedrijf is al vergevorderd. De workshop wordt gegeven door Dennis Vegter. Hij promoveert aan de Universiteit van Twente op het ontwikkelen van een prestatiemeting voor circulaire supply chains. Meld je aan via: https://my.vlm.nl/activiteiten/2648

Geef de eerste reactie