Logistiek Manager van het Jaar

Logistiek Manager, een dynamisch vak dat aanzienlijke eisen stelt aan de kennis en vaardigheden van de logistiek manager. Genoeg reden om tenminste één keer per stil te staan bij de ontwikkelingen in het vak en de bijzondere prestaties die geleverd worden.

Kom je 28 maart ook naar Logstiek Manager van het Jaar om met elkaar het vak in de spotlights te zetten? Met de verkiezing van Logistiek Manager en Jong Logistiek Talent als feestelijk hoogtepunt!

Dit zijn de finalisten voor Logistiek Manager van het Jaar
De kanshebbers voor de titel Logistiek Manager van het Jaar en Jong Logistiek Talent zijn bekend. Op 28 maart betreden alle kandidaten het podium tijdens het kennis- en netwerkevent in de Jaarbeurs, Utrecht. Tijdens hun prestentatie krijgen ze de kans om zowel de jury als het publiek te overtuigen van hun kwaliteiten als logistiek manager en logistiek talent.

Bekijk hier de finalisten.

Programma
Technologie zet de wereld van de logistiek manager volledig op zijn kop. Volledig geautomatiseerde dc’s, orderpicking door robots, voorraadtelling door drones…..wat is de rol van de mens nog in de logistiek van de toekomst? Deze ontwikkelingen hebben ingrijpende invloed op de inhoud van de functie van logistiek manager. Welke kennis is nodig, welke vaardigheden moet de logistiek manager 4.0 bezitten? En hoe zorg je ervoor dat je klaar bent voor die nieuwe wereld?

Bekijk hier het programma.

Geef de eerste reactie