Logistiek in de Bouw – Op naar de volgende fase!

 

Een hele dag informatie over hoe innovatie van bouwlogistiek in de praktijk werkt. Waarom innovatie belangrijk is en wat het oplevert. Ook het Dinalog R&D project ‘4C in Bouwlogistiek’ komt aan de orde.

 

Op 12 december tonen 10 bedrijven en overheden dat het verbeteren van logistiek zin heeft. Inspirerende voorbeelden van echte bedrijven die echte verbeteringen hebben doorgevoerd waardoor hun keten echt efficiënter, schoner en goedkoper werd. En dat met minder hinder voor de omgeving en met oog voor veiligheid. Tot wel 20%. Bewezen in de praktijk!

 

Laat je dus inspireren op 12 december tijdens de jaarbijeenkomst van het Platform Logistiek in de Bouw in de nieuwe trots van Rotterdam: De Rotterdam. Een van de grootste gebouwen van Nederland. De bijeenkomst start om 9.00 en duurt tot 12.00 uur in het NHOW Hotel. Met sprekers van onder meer TBI (Piet-Jan Heijboer), gemeente Rotterdam (Johan Vermeer), Saint Gobain (Iwan te Winkel) en nog veel meer.

 

Klik hier voor meer informatie over het programma

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan info@logistiekindebouw.nl, onder vermelding van de naam van uw bedrijf en de naam of namen van de deelnemer(s). Bent u als bedrijf lid van een van de aangesloten branches, opdrachtgever, kennisinstituut of speelt u een cruciale rol in de logistieke keten, dan is aanmelding gratis. Voor overige partijen rekenen wij een eerlijke vergoeding van 50 euro per deelnemer. Maximaal plaats voor 100 personen!

Geef de eerste reactie