Logistiek Manager van het Jaar verkiezing

Datum:    5 maart 2015
Tijd: 09:30 tot 18:30
Locatie: Jaarbeurs, Utrecht

 

Logistiek is voor vrijwel iedere organisatie van essentieel belang. Te vaak speelt de discipline binnen organisaties echter een ondergeschikte rol. De verkiezing van de Logistiek Manager van het Jaar wil daarom meer aandacht voor het vak én voor de mensen die er werken genereren. 

Het evenement combineert drie elementen: vakinhoudelijke verrijking tijdens één van de vele kennissessies (waarbij Dinalog een belangrijke rol speelt), contact met collega’s en ‘fun’. De apotheose volgt aan het einde van de middag met de finale van de Verkiezing van de Logistiek Manager van het Jaar.

 

Dinalog inspiratie

Met 11 deelnemers vult Dinalog dit jaar het inspiratieplein tijdens het evenement. Ook zullen daar verschillende inspiratieworkshops worden georganiseerd. Onderwerpen hierin zijn spareparts, ERP oplossingen en optimalisatietools. Dat Dinalog dit jaar flink vertegenwoordigd is blijkt ook door de deelname van wetenschappelijk directeur Albert Veenstra aan het EVO debat. Ook zal hij namens de topsector podiumspreker zijn tijdens het diner. Programmamanager Martijn Siebrand is aan het woord tijdens de break-out sessie van Supply Chain Finance.

 

Aanmelden
Meer informatie en aanmelden voor het event kan via de website van Logistiek Manager van het Jaar.

Geef de eerste reactie