Logistiek Platform Nederland 2013

Samen kunnen we logistiek beter maken: klantgerichter, goedkoper en duurzamer. Met de juiste oplossingen en vooral ook wederzijds vertrouwen kan er nog heel veel lading gebundeld worden bij verladers. De koplopers zijn er volop mee bezig, u hoort tijdens Logistiek Platform Nederland 2013 de best practices.

 

Ook tussen logistiek dienstverleners kan er genoeg verbeterd worden om lege km’s terug te dringen en ladingstromen te bundelen voor de verschillende modaliteiten. Dat leidt niet alleen tot kostenreductie, maar heeft ook nog een belangrijk effect op een duurzamere samenleving. Kortom, een win-win situatie!

 

Waarom doet dan nog niet iedereen het? Daar gaan we deze middag dieper op in. Belangrijke verladers, logistiek dienstverleners en onderzoekers delen hun ervaringen met u.

 

We zijn overtuigd van de noodzaak voor het slimmer organiseren van transport en logistiek. Het zou voor Nederland een enorme sprong vooruit zijn als we dit verder kunnen uitrollen.

 

Graag tot ziens op 30 mei!

 

Als relatie van Dinalog kunt u zich nu inschrijven met € 50,- korting via www.nederlandlogistiek.nl. Vul dan de kortingscode DINALOG50 in.

 

Klik op onderstaande uitnodiging voor meer informatie

 

Geef de eerste reactie