Masterclass Duurzaamheid in de logistiek

Op 10 oktober organiseert Vijfsterren Logistiek een masterclass “Duurzaamheid in de logistiek” op de Ecomobielbeurs in de Brabant Hallen in ‘s-Hertogenbosch. De vakbeurs biedt ieder jaar praktische oplossingen om economischer en duurzamer om te gaan met mobiliteitsvraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan manieren om energie- en brandstofkosten te verlagen, de ideale mobiliteitsmix samen te stellen, slimme organisatie van een wagenpark of betere doorstroming van verkeer door weggebruikers tijdig te informeren. Deze Masterclass is vorm gegeven op basis van de vraag van leden van de diverse logistieke platforms (in ‘s-Hertogenbosch, Oss en overig Noordoost Brabant) en wordt mede mogelijk gemaakt door TKI Dinalog.

Na een welkomstwoord namens Vijfsterren Logistiek door Stuurgroeplid Michel van Dijk doen achtereenvolgens Bart de Keuster van Van Kessel Olie, Bert van Mil van Urban Mobility Systems en Herman Wagter van Topsector Logistiek hun verhaal. Michel van Dijk sluit de masterclass af.

Programma:

10:15 uur:  Woord van welkom namens Vijfsterren Logistiek door Stuurgroeplid Michel van Dijk

10.20 uur:  Bart de Keuster van Van Kessel Olie – De ontwikkeling van alternatieven op fossiele brandstoffen. Hoe bereidt u zich hier als MKB-ondernemer op voor?

11.00 uur:  Bert van Mil van Urban Mobility Systems – Elektrificatie van transport-oplossingen. Waar kunt u als MKB-ondernemer op inspelen ?

11.40 uur:  Herman Wagter van Topsector Logistiek/Big Mile – Fact based data zijn onmisbaar om inzichten te krijgen in logistieke operaties, om succesvol te zijn. De innovatieve oplossingen van BigMile geven je die inzichten. Op de weg, het spoor, het water en in de lucht. Hoe kunt u als MKB-ondernemer hier uw voordeel mee doen?

12.20 uur:  Afronding Masterclass door Stuurgroeplid Michel van Dijk

 
Locatie:

Brabanthallen, , 5222 AK  ’s-Hertogenbosch – Mobiliteit Theater

Iedereen die zich aanmeldt voor deze Masterclass krijgt aansluitend aan de Masterclass een lunchpakket en de gelegenheid gratis de beurs te bezoeken.
Kijk hier voor meer informatie en/of aanmelden voor deelname.

Geef de eerste reactie